Geri dönenlerden: You’re the Worst'ı unutmuşum.Yenilerden: The Bastard Executioner ve Limitless.
Geri dönenlerden: Empire, Fresh Of The Boat, Gotham, How To Get Away With Murder'ı izleyeceğim.
Geri dönenlerden: You’re the Worst'ı unutmuşum.Yenilerden: The Bastard Executioner ve Limitless.
Geri dönenlerden: Empire, Fresh Of The Boat, Gotham, How To Get Away With Murder'ı izleyeceğim.
aaa evet bu dizide flash etkisi yaratıcak bu sezon @mrt-06 mutlaka başlamalısın bu diziye ilk bölümden itibaren
Prison break oyuncuları da var.aaa evet bu dizide flash etkisi yaratıcak bu sezon @mrt-06 mutlaka başlamalısın bu diziye ilk bölümden itibaren
evet bu ikili flashta oynamıştı flashtakı karakterleriyle birlikte bu diziye geçiyorlar arrow ve flash dizisindeki oyuncular dizide olucak arrowla flashta konuk olucak bölümlere ara sıraPrison break oyuncuları da var.
Onlarda 2016'da Prison Break'ta tekrardan oynayacaklar o diziyi izleriz senle.evet bu ikili flashta oynamıştı flashtakı karakterleriyle birlikte bu diziye geçiyorlar arrow ve flash dizisindeki oyuncular dizide olucak arrowla flashta konuk olucak bölümlere ara sıra
o diziyi izlememiştim ben oyüzden yeni versionuna bakmam sanırım eskisini bilmiyorum çünküOnlarda 2016'da Prison Break'ta tekrardan oynayacaklar o diziyi izleriz senle.
Heh başladın yine.o diziyi izlememiştim ben oyüzden yeni versionuna bakmam sanırım eskisini bilmiyorum çünkü
Konuları karıştırdın galiba.heroes merakla bekleniyor
kiralık aşkın reklam arasında kösem fragmanı çıkacak diyolla bekliyoruz
Kiralık aşk cuma günüKonuları karıştırdın galiba.Hemen bakıyorum.
Konuları karıştırdın galiba.Hemen bakıyorum.
hatlar karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?