Geri dönenlerden: You’re the Worst'ı unutmuşum.Yenilerden: The Bastard Executioner ve Limitless.
Geri dönenlerden: Empire, Fresh Of The Boat, Gotham, How To Get Away With Murder'ı izleyeceğim.
Geri dönenlerden: You’re the Worst'ı unutmuşum.Yenilerden: The Bastard Executioner ve Limitless.
Geri dönenlerden: Empire, Fresh Of The Boat, Gotham, How To Get Away With Murder'ı izleyeceğim.
aaa evet bu dizide flash etkisi yaratıcak bu sezon @mrt-06 mutlaka başlamalısın bu diziye ilk bölümden itibaren
Prison break oyuncuları da var.aaa evet bu dizide flash etkisi yaratıcak bu sezon @mrt-06 mutlaka başlamalısın bu diziye ilk bölümden itibaren![]()
evet bu ikili flashta oynamıştı flashtakı karakterleriyle birlikte bu diziye geçiyorlar arrow ve flash dizisindeki oyuncular dizide olucak arrowla flashta konuk olucak bölümlere ara sıraPrison break oyuncuları da var.![]()
Onlarda 2016'da Prison Break'ta tekrardan oynayacaklar o diziyi izleriz senle.evet bu ikili flashta oynamıştı flashtakı karakterleriyle birlikte bu diziye geçiyorlar arrow ve flash dizisindeki oyuncular dizide olucak arrowla flashta konuk olucak bölümlere ara sıra
![]()
o diziyi izlememiştim ben oyüzden yeni versionuna bakmam sanırım eskisini bilmiyorum çünküOnlarda 2016'da Prison Break'ta tekrardan oynayacaklar o diziyi izleriz senle.![]()
Heh başladın yine.o diziyi izlememiştim ben oyüzden yeni versionuna bakmam sanırım eskisini bilmiyorum çünkü![]()
Konuları karıştırdın galiba.heroes merakla bekleniyor
kiralık aşkın reklam arasında kösem fragmanı çıkacak diyolla bekliyoruz![]()
Kiralık aşk cuma günüKonuları karıştırdın galiba.Hemen bakıyorum.
![]()
Konuları karıştırdın galiba.Hemen bakıyorum.
![]()
hatlar karıştı