Eylül 2014 Ayının En Favori Üyesi: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada sana hediyeni de vereyim. :D @Çiğdem-

Alvin ve Sincaplar'daki en tatlı sincap Teodor'u. :bhr:

uK0BZ.png

Hak eden kazanmış oldu. :) Rica ederim canım benim biliyorsun ki her zaman 😉 :) Çooook çok tebrik ederim seni :)

Hak eden kazanmış oldu. :) Rica ederim canım benim biliyorsun ki her zaman 😉 :) Çooook çok tebrik ederim seni :)
senide rakip olarak görmek istiyoırum tatlım her ay 600 mesaj yazan bu oylamaya dahil oluyor
ekim ayının favori oylamasında senide görmek istiyorum 🙂🙂🙂

senide rakip olarak görmek istiyoırum tatlım her ay 600 mesaj yazan bu oylamaya dahil oluyor
İlerde olurum belki canım :)

İlerde olurum belki canım :)
aaa nasıl kızsın sen öyle braz çene yap cnm🙂🙂 ben üye olduktan sonra benim çenemden forum inliyordu her ay hahahha :kiki::kiki::kiki:

aaa nasıl kızsın sen öyle braz çene yap cnm🙂🙂 ben üye olduktan sonra benim çenemden forum inliyordu her ay hahahha :kiki::kiki::kiki:
İstesemde senin kadar olamam tatlım ben ya :)))

@Çiğdem- ve kizlari @gizem ak ve @FahriyEvcen :kiki: boyle bi forum dizisi yapilsa uçar dizi :kiki: