Tebrikler
çok tşşklerTebrikler üçünüze de.
çokk tşşk vadi sever 😉😉😉Tebrik ederim sincap sever
ayyy yerim bunu ben yaaa benidme favorilerimden 🙂🙂🙂
senide rakip olarak görmek istiyoırum tatlım her ay 600 mesaj yazan bu oylamaya dahil oluyorHak eden kazanmış oldu. Rica ederim canım benim biliyorsun ki her zaman 😉 Çooook çok tebrik ederim seni
aaa nasıl kızsın sen öyle braz çene yap cnm🙂🙂 ben üye olduktan sonra benim çenemden forum inliyordu her ay hahahhasenide rakip olarak görmek istiyoırum tatlım her ay 600 mesaj yazan bu oylamaya dahil oluyor
ekim ayının favori oylamasında senide görmek istiyorum 🙂🙂🙂
İlerde olurum belki canım
@Çiğdem- ve kizlari @gizem ak ve @FahriyEvcen boyle bi forum dizisi yapilsa uçar diziaaa nasıl kızsın sen öyle braz çene yap cnm🙂🙂 ben üye olduktan sonra benim çenemden forum inliyordu her ay hahahha İstesemde senin kadar olamam tatlım ben ya ))
aaa nasıl kızsın sen öyle braz çene yap cnm🙂🙂 ben üye olduktan sonra benim çenemden forum inliyordu her ay hahahha İstesemde senin kadar olamam tatlım ben ya ))
Fikirin babasi benim ama yani dizinin başına "Fikir babasi Cookies Filmin Patronu Alperdir"Fena fikir değilmiş. Yapsam mı? @Çiğdem-
@Çiğdem- ve kizlari @gizem ak ve @FahriyEvcen boyle bi forum dizisi yapilsa uçar dizi
Fena fikir değilmiş. Yapsam mı? @Çiğdem-
hahahaha sen bilirsin tatlım ne istiyorsan yapabilirsin ama eşit olursak tabiki 🙂🙂🙂