Eylül 2014 Ayının En Favori Üyesi: Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Forumumuza 30 Aralık 2013'de üye olan Çiğdem- arkadaşımız daha önce Nisan 2014'de kazandığı başarıyı tekrarlayarak ikinci defa ayın Favori üyesi seçilmiştir.

Çiğdem- Eylül ayının en favori üyesi olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan ABAY_06 ve kvp-medya'yı da bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@Çiğdem- - 10
@ABAY_06 - 8
@kvp-medya - 2

Eylül Ayının En Favori Üyesi: Çiğdem-

aedebiyatgalerisi-net_wp_content_uploads_2010_01_tebr_c4_b0kler-gif.20576

Tebrikler @Çiğdem hak ettin :) final de yarışan arkadaşlarda çok iyidi artık başka sefere olurlar.

Forumumuza 30 Aralık 2013'de üye olan Çiğdem- arkadaşımız daha önce Nisan 2014'de kazandığı başarıyı tekrarlayarak ikinci defa ayın Favori üyesi seçilmiştir.

Çiğdem- Eylül ayının en favori üyesi olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan ABAY_06 ve kvp-medya'yı da bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@Çiğdem- - 10
@ABAY_06 - 8
@kvp-medya - 2

Eylül Ayının En Favori Üyesi: Çiğdem-

aedebiyatgalerisi-net_wp_content_uploads_2010_01_tebr_c4_b0kler-gif.20576

aaaa çok tşşk ederim @darsaal 2.defa seçilmeyi çok istiyordum cidden eylül ayının bir özelliğide vardı doğum gnüm 9 eylüldü oyüzden çok sevindim eylül ayında 2.defa seçilmeme:bhr::bhr::bhr:
@kvp-medya ve @ABAY_06 sizleride çok tebrik ediyorum 😉😉😉

Tebrikler @Çiğdem hak ettin :) final de yarışan arkadaşlarda çok iyidi artık başka sefere olurlar.
tebrikler çirkinlerin efendisi :X
Çiko büyük tebrikler. :X
@ABAY_06 iyi gitmişsin sanada tebrikler :)
@kvp-medya son zamanlarda ortalıkda yoktun ona rağmen üst tura çıktın tebrikler :X
çok tşşkler favori üyede yarı finaldan sonra eylül ayının en foviri olmak çok hoşş oldu bence 2.defa seçilmeyide çok istiyordum :Z:Z:Z

üç finalistede tebrikler; @Çiğdem- tebrikler 🙂
çok tşşk :bhr::bhr::bhr:

çokk tşşkler nisan ve eylül olmk üzere 2 defa oldum
2014 favori üye olaymasındada yarı finale çıktım bunlar fazlasıyla yetiyor bana hepinize çok tşşkler :love1::love1::love1:
Ben sana hiç oy vermesemde hoş kimseye vermedim senin kazanmani hep istiyorum :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd