Eye Candy İptal Edildi!

@xemrexxx izlediğini bilseydim diziye hiç başlamazdım

Selim dedi güzel dizi diye bizde kandık izledik işte aslında 1 bölümü fena değildi biraz karışık polisye tarzı bişeydi
Evet,İlk 2 bölümü dediğin gibi güzeldi.
Sonra liseli çocuklar konuyu dağıttı

Oh olsun. İyi olmuş totoşun (şimdi konuyu damlar)dizisi iptal olmuş.

hhahah ayy bu sefer benim nazarım deydi gerçekten ben jensen fotosu paylaştığımda @MelankoliK eye candy dizisinden ben mi ne öyle bir adam var ona bak demişti bu diziyi en son inceledikten sonra iptal krarı geldi
Bu işte senin parmağının olduğunu anlamalıydım
@xemrexxx 'in dediği gibi senin kara büyülerin

Gitti Lindy
)

@MelankoliK Düzgün dizi çok. Sen yeterki totoş takımının önerdiği glu glu gibi ergenik dizilerden uzak dur yeter.
)

yabancı dizi kriteri çıplaklık türk dizisi kriteri manken başrol olanların ergenik dizi deme hakkı da varmış ilginç
insan dönüp aynaya bakar
)

çocuklar cıvıttı diziyi

Lindy'in hatrına bakarım belki diyordum ama bu haber bahanem oldu,kalsın 2.bölümde
bu arada niye salııyon totoş liseli çocuklar 4.bölümde gelmişti

O zaman 4'ten sonra bırakmışım

O zaman 4'ten sonra bırakmışım
yorum konusuna bakayım nereye ka yorum yapmışsın
bu arada o baş totoşa söyle laf atıp durmasın engellemenin bir anlamı olsun çok laf atmak istiyorsa gelsin ikimiz de engelleri kaldıralım yüzüme söylesin
))

Sen de az değilsin engelleri kaldırsın, sabaha kadar tartışalım diyorsun değil mi

Geçen gün, yakında @destere'nin izlediği diziler hakkında iptal haberleri gelir demiştin.
@OzaN

Sizlerde izliyordunuz galiba. @MelankoliK @gözlemci @xemrexxx
bunu ben 5. bölümde terketmiştim
yani onlar diziyi kaldırmadan önce ben listemden çıkardım

@destere ortalığa 2 gün ara verdim bak neler oldu.
Bence sen ara verme FF'ye.ss
diziyi ben çoktan terkettim dizinin en büyük fanı @xemrexxx idi artık üzüntüden bir taraflarına kına yaksın tombalak
)

destere önermişti bakayım dedim,
destere bir de Bates Motel'i önermişti, onun ilk 2 bölümünü izledim

Ona devam etmeyi düşünüyorum
bates motel in devamı noldu peki ?
bundan sonra kimseye ısrar etmeyeceğim zaten zorla izletirsen bir yere kadar anca sürüyor en ufak fırsatta kaytaran kaytarana
)

Haha
@destere bir ara dizilerin tutuyordu. Laneti üstünde atmıştın şimdi tekrar tutmamaya başladı.
tamamen iftira benim dizilerim her zaman tutar benim bıraktıklarım anca iptal olur
bir manhattan love story kazaya kurban gitti onun haricinde pek bitmesine üzüldüğüm dizi yoktur

tamamen iftira benim dizilerim her zaman tutar benim bıraktıklarım anca iptal olur
bir manhattan love story kazaya kurban gitti onun haricinde pek bitmesine üzüldüğüm dizi yoktur
Dediğim gibi bu yıl laneti üzerinden atmıştın geçen yıl kadar dizin bitmedi ama şimdi tekrar dan iptal olmaya başladı dizilerin umarım lanet uzun süreli olmaz.