Eye Candy İptal Edildi!

Evet izliyordum :)
İlk 2 bölümü güzeldi, sonra liseli öğrenciler falan bozdu işi,yarıda bıraktım.
Dizinin bitecek olması bahanem oldu, artık gönül rahatlığıyla diziyi bırakabilirim :A

düzgün bir dizi önermediniz ki izleyelim,bizde Lindy'in acıklı öyküsüne kapıldık :lol:
Oh olsun. İyi olmuş totoşun (şimdi konuyu damlar)dizisi iptal olmuş. :A

hhahah ayy bu sefer benim nazarım deydi gerçekten ben jensen fotosu paylaştığımda @MelankoliK eye candy dizisinden ben mi ne öyle bir adam var ona bak demişti bu diziyi en son inceledikten sonra iptal krarı geldi :A
Bu işte senin parmağının olduğunu anlamalıydım:A @xemrexxx 'in dediği gibi senin kara büyülerin :D
Gitti Lindy :))

@MelankoliK Düzgün dizi çok. Sen yeterki totoş takımının önerdiği glu glu gibi ergenik dizilerden uzak dur yeter. :))

yabancı dizi kriteri çıplaklık türk dizisi kriteri manken başrol olanların ergenik dizi deme hakkı da varmış ilginç :) insan dönüp aynaya bakar:))

çocuklar cıvıttı diziyi :)
Lindy'in hatrına bakarım belki diyordum ama bu haber bahanem oldu,kalsın 2.bölümde :A
bu arada niye salııyon totoş liseli çocuklar 4.bölümde gelmişti :A

yabancı dizi kriteri çıplaklık türk dizisi kriteri manken başrol olanların ergenik dizi deme hakkı da varmış ilginç :) insan dönüp aynaya bakar:))

bu arada niye salııyon totoş liseli çocuklar 4.bölümde gelmişti :A
O zaman 4'ten sonra bırakmışım :A

yorum konusuna bakayım nereye ka yorum yapmışsın :A bu arada o baş totoşa söyle laf atıp durmasın engellemenin bir anlamı olsun çok laf atmak istiyorsa gelsin ikimiz de engelleri kaldıralım yüzüme söylesin:)))
Sen de az değilsin engelleri kaldırsın, sabaha kadar tartışalım diyorsun değil mi :A

Geçen gün, yakında @destere'nin izlediği diziler hakkında iptal haberleri gelir demiştin. :) @OzaN

Sizlerde izliyordunuz galiba. @MelankoliK @gözlemci @xemrexxx :A
bunu ben 5. bölümde terketmiştim :) yani onlar diziyi kaldırmadan önce ben listemden çıkardım :)

@destere ortalığa 2 gün ara verdim bak neler oldu.:F Bence sen ara verme FF'ye.ss
diziyi ben çoktan terkettim dizinin en büyük fanı @xemrexxx idi artık üzüntüden bir taraflarına kına yaksın tombalak :))

destere önermişti bakayım dedim,
destere bir de Bates Motel'i önermişti, onun ilk 2 bölümünü izledim :)
Ona devam etmeyi düşünüyorum :)
bates motel in devamı noldu peki ?
bundan sonra kimseye ısrar etmeyeceğim zaten zorla izletirsen bir yere kadar anca sürüyor en ufak fırsatta kaytaran kaytarana :))

Haha :F @destere bir ara dizilerin tutuyordu. Laneti üstünde atmıştın şimdi tekrar tutmamaya başladı. :D
tamamen iftira benim dizilerim her zaman tutar benim bıraktıklarım anca iptal olur :) bir manhattan love story kazaya kurban gitti onun haricinde pek bitmesine üzüldüğüm dizi yoktur :)

tamamen iftira benim dizilerim her zaman tutar benim bıraktıklarım anca iptal olur :) bir manhattan love story kazaya kurban gitti onun haricinde pek bitmesine üzüldüğüm dizi yoktur :)
Dediğim gibi bu yıl laneti üzerinden atmıştın geçen yıl kadar dizin bitmedi ama şimdi tekrar dan iptal olmaya başladı dizilerin umarım lanet uzun süreli olmaz. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy