dizide liseli yoktu kiEvet izliyordum
İlk 2 bölümü güzeldi, sonra liseli öğrenciler falan bozdu işi,yarıda bıraktım.
Dizinin bitecek olması bahanem oldu, artık gönül rahatlığıyla diziyi bırakabilirim![]()
dizide liseli yoktu kiEvet izliyordum
Dizinin bitecek olması bahanem oldu, artık gönül rahatlığıyla diziyi bırakabilirim![]()
Evet,İlk 2 bölümü dediğin gibi güzeldi.@xemrexxx izlediğini bilseydim diziye hiç başlamazdım
Selim dedi güzel dizi diye bizde kandık izledik işte aslında 1 bölümü fena değildi biraz karışık polisye tarzı bişeydi
Oh olsun. İyi olmuş totoşun (şimdi konuyu damlar)dizisi iptal olmuş.Evet izliyordum
Dizinin bitecek olması bahanem oldu, artık gönül rahatlığıyla diziyi bırakabilirim
düzgün bir dizi önermediniz ki izleyelim,bizde Lindy'in acıklı öyküsüne kapıldık![]()
teknede birbirini korkutmaya çalışan gencler liseli değil miydiler?dizide liseli yoktu ki![]()
o bölümlük konuteknede birbirini korkutmaya çalışan gencler liseli değil miydiler?![]()
Bu işte senin parmağının olduğunu anlamalıydımhhahah ayy bu sefer benim nazarım deydi gerçekten ben jensen fotosu paylaştığımda @MelankoliK eye candy dizisinden ben mi ne öyle bir adam var ona bak demişti bu diziyi en son inceledikten sonra iptal krarı geldi![]()
çocuklar cıvıttı diziyio bölümlük konuher bölüm konu değişiyor ona bakarak dizi mi bırakılır
)
bu arada niye salııyon totoş liseli çocuklar 4.bölümde gelmiştiçocuklar cıvıttı diziyi
Lindy'in hatrına bakarım belki diyordum ama bu haber bahanem oldu,kalsın 2.bölümde![]()
destere önermişti bakayım dedim,@MelankoliK Düzgün dizi çok. Sen yeterki totoş takımının önerdiği glu glu gibi ergenik dizilerden uzak dur yeter.)
Bates Motel iyidir ona devam et o zaman.destere önermişti bakayım dedim,
destere bir de Bates Motel'i önermişti, onun ilk 2 bölümünü izledim
Ona devam etmeyi düşünüyorum![]()
O zaman 4'ten sonra bırakmışımyabancı dizi kriteri çıplaklık türk dizisi kriteri manken başrol olanların ergenik dizi deme hakkı da varmış ilginçinsan dönüp aynaya bakar
)
bu arada niye salııyon totoş liseli çocuklar 4.bölümde gelmişti![]()
yorum konusuna bakayım nereye ka yorum yapmışsınO zaman 4'ten sonra bırakmışım![]()
Sen de az değilsin engelleri kaldırsın, sabaha kadar tartışalım diyorsun değil miyorum konusuna bakayım nereye ka yorum yapmışsınbu arada o baş totoşa söyle laf atıp durmasın engellemenin bir anlamı olsun çok laf atmak istiyorsa gelsin ikimiz de engelleri kaldıralım yüzüme söylesin
))
bunu ben 5. bölümde terketmiştimGeçen gün, yakında @destere'nin izlediği diziler hakkında iptal haberleri gelir demiştin.@OzaN
Sizlerde izliyordunuz galiba. @MelankoliK @gözlemci @xemrexxx![]()
diziyi ben çoktan terkettim dizinin en büyük fanı @xemrexxx idi artık üzüntüden bir taraflarına kına yaksın tombalak@destere ortalığa 2 gün ara verdim bak neler oldu.Bence sen ara verme FF'ye.ss
bates motel in devamı noldu peki ?destere önermişti bakayım dedim,
destere bir de Bates Motel'i önermişti, onun ilk 2 bölümünü izledim
Ona devam etmeyi düşünüyorum![]()
tamamen iftira benim dizilerim her zaman tutar benim bıraktıklarım anca iptal olur
Dediğim gibi bu yıl laneti üzerinden atmıştın geçen yıl kadar dizin bitmedi ama şimdi tekrar dan iptal olmaya başladı dizilerin umarım lanet uzun süreli olmaz.tamamen iftira benim dizilerim her zaman tutar benim bıraktıklarım anca iptal olurbir manhattan love story kazaya kurban gitti onun haricinde pek bitmesine üzüldüğüm dizi yoktur
![]()
3.bölüme bugün bakacağımbates motel in devamı noldu peki ?
bundan sonra kimseye ısrar etmeyeceğim zaten zorla izletirsen bir yere kadar anca sürüyor en ufak fırsatta kaytaran kaytarana)
3 yıl sonra ilk sezonu bitirirsin3.bölüme bugün bakacağım![]()
şu anda forever tehlikede onuda bir atlatsak işler yoluna girecekDediğim gibi bu yıl laneti üzerinden atmıştın geçen yıl kadar dizin bitmedi ama şimdi tekrar dan iptal olmaya başladı dizilerin umarım lanet uzun süreli olmaz.![]()