Eye Candy İptal Edildi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1429523623.jpg

MTV kanalında yayınlanan sezonun yeni dizilerinden Eye Candy için kötü haber geldi.

Geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanmaya başlayan ve 10 bölüm süren Eye Candy, 2. sezon için geri dönmeyecek. Kanal iptal sebebi olarak düşük reytingleri gösterdi.

Başrollerini Victoria Justice, Casey Jon Deidrick ve Harvey Guillen gibi isimlerin paylaştığım yapım, internetten tanıştığı bir adamın seri katil olduğundan şüphelenen Lindy Sampon'ın gizemli ve gerilimli macerasını anlatıyor.

Son düzenleme:
@MelankoliK ile ikinize söylemiştim ben. Daha iddialı bir diziye başlayın diye. :)

@destere yancı bulmak için size kötü diziyi izletti. :)

Hem bu diziyi izleyenler arasında @xemrexxx var. Onun izlediği dizilerden uzak duracaksınız. :A
@xemrexxx izlediğini bilseydim diziye hiç başlamazdım :A

Selim dedi güzel dizi diye bizde kandık izledik işte aslında 1 bölümü fena değildi biraz karışık polisye tarzı bişeydi

@ABAY_06 Birde adamın teki ben ergenik diziler izlemem diyordu. Yeni fark ettim bu diziyi izlediğini burdan vururum artık. :)

Geçen gün, yakında @destere'nin izlediği diziler hakkında iptal haberleri gelir demiştin. :) @OzaN

Sizlerde izliyordunuz galiba. @MelankoliK @gözlemci @xemrexxx :A
Evet izliyordum :)
İlk 2 bölümü güzeldi, sonra liseli öğrenciler falan bozdu işi,yarıda bıraktım.
Dizinin bitecek olması bahanem oldu, artık gönül rahatlığıyla diziyi bırakabilirim :A

@MelankoliK ile ikinize söylemiştim ben. Daha iddialı bir diziye başlayın diye. :)

@destere yancı bulmak için size kötü diziyi izletti. :)

Hem bu diziyi izleyenler arasında @xemrexxx var. Onun izlediği dizilerden uzak duracaksınız. :A
düzgün bir dizi önermediniz ki izleyelim,bizde Lindy'in acıklı öyküsüne kapıldık :lol:

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy