Eyüpspor - Fenerbahçe Trendyol Süper Lig 17.Hafta

12.Adam

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32,587
Puanı
1,060
IMG_1691.jpeg

17.Haftanın açılış maçında Fenerbahçe - Eyüpspor ‘ a konuk oluyor.20.00 da başlayacak maç ile ilgili yorum ve görüşlerinizi bu konudan yapabilirsiniz.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Bu lig izlenecek bir lig değil de işte alışkanlık olmuş bizde. Ligde 2 takım belirlemişler kendi aralarındaki maçlar hariç hepsinde bir onu bir diğerini kayırıyorlar.

FB'nin golünden önce bence net faul vardı. Golü verse de vermese de ortalık karışacaktı zaten. Şimdi TFF, GS'ye bir maç daha borçlanmış oldu. :)

Szymanski, FB tarihinin en kötü 10 numarası olabilir ama adam inatla her maç oynuyor. Çağlar'ın potansiyeli yüksekti ama adam her geçen maç daha da kötül
eşiyor.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Her fener maçı @mesmeso kardeşim ne yorum yapmış diye merakla geliyorum :D

En azından kışkırtıcı felan değil uzun uzun yorumluyor. Her ne kadar Trabzonsporlu da olsa yorumlarını merak ediyorum :)

• Harika
Reactions: mesmeso
Alın şu hakemi sahadan herif şuurunu kaybetti ne yaptığını bilmiyor.

Rezil bir maç. Tff bu şekilde yönetmeye devam ederse lig maçlarını izlemeyeceğim gibi duruyor. Her maç hakemi konuşmaktan bıktık. Artık hakemleri geçsek de futbolcuları konuşsak gelişmiş liglerdeki gibi.

FB hâlâ ne oynuyor belli değil. Yine şansa denk gelmiş puan. Ali bey ver 40 milyonu kov şunu getir İsmail’i. Herif ligi Aralık’ta bitirtecek.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam