Exxen 40 Lira Olmalıydı

Kardeşim içinde 10 liralık bile malzeme yokken bu lafları kurmak iddialı olmak bile değil. Daha adam akıllı çalışan bir web siten ve mobil uygulaman yok. Ücretsiz kullanım bitince ne kadarının devam ettireceği bile belli değil.
Saçma sapan içeriklerle dolu
1 lira olsa vermem para
50 kuruş vermem ben :A
YouTube'de bedava izlenen şeyler nasıl 40 lira oluyor ya. :A
Aynen ya afetçim :A

Valla sende haklısın kaç tane YouTube videoları izlediğim kanal varsa hep satın aldılar bende bundan sonra izlemem daha da izlediğim kanalların videolarını
------

İyi iş olursa nerden izleyeceksin peki 😉😂
------

Adam akıllı ekip kursaydi baştan savma bi iş yapmasaydı bunların hiçbirini yaşamayacaktı
Bu kadar para yatırdığı projeyi acemilere vermeseydi o zaman. :D
Herkes kafadan sallamış ama bu platformda kaç tane içerik var biliyormusunuz? Hepsi sıfırdan çekiliyor. 900 milyon TL'den bahsediyoruz.
Ya çok merak ediyorum o kadar parayı hangi yapımlara verdi? Programların çoğu bir stüdyoda çekiliyor. Dizilerin çoğu da tek mekanlı. Adamlar o paraya bundan kat be kat kaliteli içerikler çekiyor.

Herkes kafadan sallamış ama bu platformda kaç tane içerik var biliyormusunuz? Hepsi sıfırdan çekiliyor. 900 milyon TL'den bahsediyoruz.
Hayır kafadan sallamıyoruz :A
Yaptığı diziler olsun yaptırdığı programlar olsun 900 milyon TL değil 90 milyon TL etmez :A Millet de Enes Batur, Berkcan Güven gibi tipleri izlemek için asla 40 TL ödemez :A

Ödeyecek tipler var da onlar da aylık 40 TL ödeyecek maddi gücü bulamazlar bence :A
Ben ortaokul ve lisede 5 liralık kuponu yapmak için yemeden, içmeden kısıyordum yeri geldiğinde :A
Sen lisedeki terbiyeni 1980'lere borçlusun. Şimdiki çocuklar öyle değil. "Enes apiyi izlemek için annemin kreti kardını çaldım sjsjshshs" temalı tiktok videoları görürüz yakında. 🤭

Hayır kafadan sallamıyoruz :A
Yaptığı diziler olsun yaptırdığı programlar olsun 900 milyon TL değil 90 milyon TL etmez :A Millet de Enes Batur, Berkcan Güven gibi tipleri izlemek için asla 40 TL ödemez :A
Yalan söyleyecek hali yok, sizin sandığınızdan çok daha fazla para gidiyor bu işlere.
Ee? Saydım ben sana içerikleri, hepsinin de kalitesizliği bariz ortada. Şu dizilere, programlara karşı seyirciden 1 TL isterken bile insanın yüzü kızarır. :D :D
Verdiği parayı çıkartabilmek için 40 TL istemem lazımdı demiş ama 10 TL istiyor daha ne bekliyorsunuz anlamadım bu arada kaliteli bir çok iş te mevcut platformda.

Canım Acunum öyle diyorsa doğrudur. Ben Exxen'e üye olmak için değil 40 lira, arabamı bile satarım, o denli kaliteli içerikleri var. :):)

Yalan söyleyecek hali yok, sizin sandığınızdan çok daha fazla para gidiyor bu işlere.

Verdiği parayı çıkartabilmek için 40 TL istemem lazımdı demiş ama 10 TL istiyor daha ne bekliyorsunuz anlamadım bu arada kaliteli bir çok iş te mevcut platformda.
Sen 400 de ver ya sıkıntı yok :A

10 TL istemiyor 10 TL verdirip reklam izletiyor skjlgldfglks

Bizim halkımız duygu sömürüsünü sever, o yüzden adam nasıl açıklama yapacağını biliyor. Ama şöyle bir sıkıntı var; 50'den fazla içerik yapacağına adamakıllı 10-15 çok sağlam proje ile giriş yaparak ve her ay yeni ve kaliteli işler ekleyerek yoluna devam edecek olsaydın ve asıl en önemli nokta olan TV, mobil uygulamalarda vs yerini alıp sitede hatalara yer vermeseydin bu açıklamalarda haklı olabilirdin. Bir ara inanmaya başlamıştım iyi şeyler olacağına ama insanlar sosyal medyada veya TV'de görebileceği kalitede olan projeler için para vermez maalesef. Bir ekstrası olmalı ki verdiği paraya değsin. Umarım biraz olsun eleştirilere kulak verir ve daha iyi dizi, film projeleri vs sunar. Bir Türk platformunun başarılı olmasını ve yurt dışından da rağbet görmesini isterim tabi ki ama bu şekilde o yarışta kendisine yer bulamaz maalesef.

Bu kadar tepkiyi anlamadım adam maliyeti karşılamak için üyeliğin 40 TL olması gerekiyor diye bir matematik hesabı yapmış. :A Evet hepinize katılıyorum içeriklerin çoğunluğu bomboş yani ben de sevmedim ama bu isimlere Acun'un düşük paralar verdiğini mi zannediyorsunuz? :A Bir platform kurmak zaten masraflı bir iş. Ama 40 lira olursa kimsenin almayacağını da biliyor.

Bu kadar tepkiyi anlamadım adam maliyeti karşılamak için üyeliğin 40 TL olması gerekiyor diye bir matematik hesabı yapmış. :A Evet hepinize katılıyorum içeriklerin çoğunluğu bomboş yani ben de sevmedim ama bu isimlere Acun'un düşük paralar verdiğini mi zannediyorsunuz? :A Bir platform kurmak zaten masraflı bir iş. Ama 40 lira olursa kimsenin almayacağını da biliyor.
Aynısını demek istemiştim bende ama tabi herkes anlamak istediği gibi anlıyor.

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Bizim halkımız duygu sömürüsünü sever, o yüzden adam nasıl açıklama yapacağını biliyor. Ama şöyle bir sıkıntı var; 50'den fazla içerik yapacağına adamakıllı 10-15 çok sağlam proje ile giriş yaparak ve her ay yeni ve kaliteli işler ekleyerek yoluna devam edecek olsaydın ve asıl en önemli nokta olan TV, mobil uygulamalarda vs yerini alıp sitede hatalara yer vermeseydin bu açıklamalarda haklı olabilirdin. Bir ara inanmaya başlamıştım iyi şeyler olacağına ama insanlar sosyal medyada veya TV'de görebileceği kalitede olan projeler için para vermez maalesef. Bir ekstrası olmalı ki verdiği paraya değsin. Umarım biraz olsun eleştirilere kulak verir ve daha iyi dizi, film projeleri vs sunar. Bir Türk platformunun başarılı olmasını ve yurt dışından da rağbet görmesini isterim tabi ki ama bu şekilde o yarışta kendisine yer bulamaz maalesef.
Adamın vizyonu kaliteli iş yapmak değil ki.:X

Nerede popülist kalitesiz adam varsa toplarım ve ergenlere yuttururum mentalitesiyle kurulmuş bir iş Exxen.:X

Türkiye’deki ergen kitlenin ne denli güçlü olduğunu Enes Batur’un gişe rakamları ve youtuber izlenme rakamlarından da görüyoruz zaten.

Acun da bunu görmüş ve hedef kitlesini düşük seviye tutmuş, adam uyanık.:F

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD