1x1
İlk bölümü izledim. İyi sayılabilecek bir bölümdü ilk bölüm için.
İzlemeyi düşünenler için dizinin genel konusunu anlatayım. Ana kahramanımız bir figüran fakat büyük hayalleri var ve kendini hep oyuncu olarak tanıtıyor. Film setindeki kişilerle iletişim kurarak repliği olan rol kapmaya çalışıyor.
Öyle klasik kahkaha attırmayı hedefleyen komediler gibi değil, sakin bir işleyişi var. Yer yer güldürmeyi başarıyor. Yani tam komedi dizisi gibi değil komedi & drama arası bir yerde.
Dizinin işleyişini Hello Ladies'e benzettim. Demek ki Stephen Merchant'ın tarzı bu.
Dediğim gibi ilk bölümde çok büyük bir etki yaratmadı ama bazı yerlerde güldürdü ve gelecek için umut verdi.
En çok kız kardeş sahnesini ve Japon sineması sohbetini beğendim.
7/10
Aynen Stephen Merchant'ın da sahneleri iyiydi.3.bölümü izledim. (Çarşamba izledim ama yorum yapmayı unutmuşum )
Şu ana kadar ki en iyi bölümdü bence Kate Winslet süperdi,telefon konuşması için dedikleri filan iyiydi
Stephen Merchant çok iyi ya adam haliyle güldürüyor Telefon çaldığında kulaklığı takamaması ve niye görüşmeye çağırdığını bilgisayardan baktığı yerler güldürdü
8/10
Aynen Stephen Merchant'ın da sahneleri iyiydi.
Adamı takip etmemiz lazım bundan sonra.
Nesi varmış ki Maggie'nin tipinin? Bence gayet güzel kadın.5.bölümü izledim. (Dün izledim ama yorum yapmayı unutmuşum )
1-2 sahnede güldürdü yine ama onun dışında dizi sıkıcı ilerliyor gibi. Maggie'nin o tiple her bölüm başkasıyla çıkması çok saçma oluyor.
Her ünlü konuklada hep saçma konular hakkında konuşuyorlar filan, bu olaylar her bölüm tekrar ediyor kendini.
Nesi varmış ki Maggie'nin tipinin? Bence gayet güzel kadın.
Yaşına göre güzel yani güzel dediysem öyle çok da güzel değil de yani ortalamanın biraz üstünde.Yapma admin ya neresi güzel
Senin standartın düşük bence
Yaşına göre güzel yani güzel dediysem öyle çok da güzel değil de yani ortalamanın biraz üstünde.