Explorer.exe Uygulama Hatası Yardim Edebilir Misiniz ?

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,604
Puanı
1,061
Arkadaslar dün word ile ödev yapıyordum ödevi bitirdik ardından kaydedeyim dedim burada kullanilan bilgiler diğer platformlarda da kullanılsın mi yazısı çıktı evet dedikten sonra bilgisayar explorer.exe hatası verdi. Dünden beri su sorunu cözemedim. Video izlemek istesem izleyemiyorum internete girmek istersem giremiyorum hep ayni hatayı veriyor. Anca winamptan müzik dinleyebiliyorum başka da bir sey yapılmıyor.

İnternetten araştırdım kayıt defterini kontrol ettim bir sorun yoktu sanırım. Format attirmadan düzeltme şansımız var mi ?

@beyazsoy @OzaN

---Tapatalk---

virüs girmiş büyük ihtimalle formatta başka bir çözüm gözükmüyor.

deneyebilirsin ama biraz uğraşır ama vozmeyebilir. alt devlete ctrl basıp çıkan ekrandaki menüden aça basarak istediğin programı çalıştırma şansın var.

bu yöntemi deneyerek program files'a girip internet exploreri çalıştırıp ordan virüs programı indirip kurabilirsin.

Nasıl yapcam aga ac yok ki ?
Ben bilgisayarcidan format kaseti alsam format atmama yardımcı olur musun aga hem öğrenmiş olurum hem de bos yere para gitmez

---Tapatalk---

bilgisayarin yeni mi eski mi ekran kartı ses kartı vs. onların cd duruyor mu yada hangi model olduğunu biliyor musun.. bunları bilmiyorsan çok uğraşırır. ayrıca bilgisayarın harddisk bölümlü mu ikiye ayrılmış mi. ayrılmış sa iki bölümün boyutları kaç biliyor musun..

8 senelik ama kaziklanmistik toplama. Onların kasetleri duruyor ama hangisi hangisinin bilmiyorum. CD acacaginin altında power dugmesinin üstünde bir yer var kare gibi kasetleri çalıştırıyor onu diyorsan var. Boyutlarını bilmiyorum

---Tapatalk---

kaset ile kastın cd değil mi disket değil

şuan windoes7 mi kullanıyorsun

bilgisayarında hardiskte saklı bilgiler var mı

Aga bu durumda sistem yükleme nasıl yapabiliriz sistem geri yükleyeyim dedim o da olmadı gene hata verdi Yuh be acaba güvenli modda yapabilir miyiz

---Tapatalk---

deneyebilirsin. güvenli modda, peki dvd mi var cd mi var bilgisayarda güvenli moda geçmek için pc açıklarken f8 sürekli bas çıkan menüden görsel ile baslayani seç geri yükleme yapabiliyorsan yap

klavyeyi kontrol et tak çıkar bir de öyle dene olmazsa formatta başka çözüm yok. Windows 7 için uygun mu bilgisayarda kaç ram var. biliyormusun

klavyeyi kontrol et tak çıkar bir de öyle dene olmazsa formatta başka çözüm yok. Windows 7 için uygun mu bilgisayarda kaç ram var. biliyormusun
Klavyeyi bios menüsünden hallettim. Ama güvenli modda yine ayni hata. Bilgisayarciya demiştim Windows 7 yükle diye adam dedi kaldırmaz falan. hem c hem d toplamı 100 GB RAM var maalesef

---Tapatalk---

o değil dediğin harddisk, ram başka 1gb falan oluyor.