Uyuyup, uyandıktan sonra mı anladınAkşama kendini yormak istemiyorum derken gerdek gecesinden söz ediyorsun sanırım.
Uyuyup, uyandıktan sonra mı anladınAkşama kendini yormak istemiyorum derken gerdek gecesinden söz ediyorsun sanırım.
Yoo sabah uyandığımda mesajını gördüm gece görmedim çünküUyuyup, uyandıktan sonra mı anladın
Şimdilik gözünüzü fazla korkutmayayım dedim zamanla genişleteceğim o saçmalığı. Çamaşır makinasında çarkıfelek bile sormuştum doğrukorkutuyor galiba yani burdaki kızlar ne meraklılar evlenmeye çocuk yaşta kaçtılar hep ben erken evliliği doğru bulmuyorum yada korkumu diyelim taliblilerimi geri eçvirdim hep ama zamanıda yavaş yavaş geliyor artık
ayy bu arada @denizz19 efsane anketlerimle döndüm demişsin ama bu anketler mantıklı olmuş bizim bildiğimiz denizin anketleri saçma sapan olrudu altınıza çiş yapıyormusunuz , çamaşır makinasında çarkılefek oynuyormusunuz gibi yani eski denizin uzağından bile geçememişsin üzgünüm
hahah evet daha vardı öyle yaa 2-3 tane dha ama aklıma gelmiyor şuan forum zaten çökmüş durumda birde senin o anketlerine dayanamaz ama mantıklı ankette sana yakışmıyor ayollYoo sabah uyandığımda mesajını gördüm gece görmedim çünkü
Şimdilik gözünüzü fazla korkutmayayım dedim zamanla genişleteceğim o saçmalığı. Çamaşır makinasında çarkıfelek bile sormuştum doğru
Eski yarattığım sükseyi yaratmaz sanmıştım anketlerim ama anladım ki bayağı özlemiş insancağızlar Devamı gelecek.hahah evet daha vardı öyle yaa 2-3 tane dha ama aklıma gelmiyor şuan forum zaten çökmüş durumda birde senin o anketlerine dayanamaz ama mantıklı ankette sana yakışmıyor ayoll