Uyuyup, uyandıktan sonra mı anladınAkşama kendini yormak istemiyorum derken gerdek gecesinden söz ediyorsun sanırım.![]()
Uyuyup, uyandıktan sonra mı anladınAkşama kendini yormak istemiyorum derken gerdek gecesinden söz ediyorsun sanırım.![]()
Yoo sabah uyandığımda mesajını gördüm gece görmedim çünküUyuyup, uyandıktan sonra mı anladın![]()
Şimdilik gözünüzü fazla korkutmayayım dedim zamanla genişleteceğim o saçmalığı.korkutuyor galiba yani burdaki kızlar ne meraklılar evlenmeye çocuk yaşta kaçtılar hep ben erken evliliği doğru bulmuyorum yada korkumu diyelim taliblilerimi geri eçvirdim hep ama zamanıda yavaş yavaş geliyor artık![]()
![]()
![]()
ayy bu arada @denizz19 efsane anketlerimle döndüm demişsin ama bu anketler mantıklı olmuş bizim bildiğimiz denizin anketleri saçma sapan olrudualtınıza çiş yapıyormusunuz , çamaşır makinasında çarkılefek oynuyormusunuz gibi
yani eski denizin uzağından bile geçememişsin üzgünüm
![]()
![]()
![]()
hahah evet daha vardı öyle yaa 2-3 tane dha ama aklıma gelmiyor şuanYoo sabah uyandığımda mesajını gördüm gece görmedim çünkü
Şimdilik gözünüzü fazla korkutmayayım dedim zamanla genişleteceğim o saçmalığı.Çamaşır makinasında çarkıfelek bile sormuştum doğru
![]()
Eski yarattığım sükseyi yaratmaz sanmıştım anketlerim ama anladım ki bayağı özlemiş insancağızlarhahah evet daha vardı öyle yaa 2-3 tane dha ama aklıma gelmiyor şuanforum zaten çökmüş durumda birde senin o anketlerine dayanamaz ama mantıklı ankette sana yakışmıyor ayoll
![]()
![]()
![]()