Evlilik Programlarıyla İlgili Yeni Karar!

Buraya kaldırılsın yazanlar empati nedir bilmiyolar.Anaannem kanser hastası ve belalı bi oğlu var kadıncağızın sığınabilceği tek program bunlar.Bunlarla mutlu oluyor ve bunlarla hayata tutunuyor.Bitsin yazanlara söylüyorum eğer bu programlar bitince 4. evre kanserliği son bulacak ve oğlu ölecek mi ? Eğer öyle olacaksa kaldırılsın...
Ne yapacaklar gece 12'den sonra mı yayınlayacaklar
İnternet yok heralde, ertesi gün istediği saatte izler. Çok yaratıcıymış...
Aynı yaptırım birkaç sene önce Bu Tarz Benim için de çıkmıştı yine aynı saatte devam etti.
Yani bitti demek oluyor bu.
Gece yayınlanırsa bunlar yine çığrından çıkabilir.
Esra'm geceleri yayınlansın hafta içi şahane olur gerçekten
Zaten bazı geceler 5dklık videolarlar geceleri izliyordum
Peki ne zaman uygulanacak?

Herkes istediğini izlesin bende senle aynı düşünüyorum, izlemek istemeyen zap yapar başka kanala geçer mesela aynı saatte Kanal D'de Arka Sokaklar, TRT'de günlük dizi, TV8'de Stil var ya da alternatif kanallar var. İzleyenler izlesin izlemeyenler izlemesin, sevmiyorsunuz diye seven, izleyen insanların suçu ne.

Alper ben düşüncemi söyledim programları sevmiyorum ama sevenlere saygım var tabii izliyorlar diye saygısızlık edemem benim tepkim bir öyle karar bir böyle alınan kararlara sevenler için kaldırılmasın isteriz seven izlesin saygım sonsuz
ben sevmediğim için böyle tepki gösteriyorum sadece

@cookies şuda var izleyenlere saygımız var izlesinler şunu izlemesinler şunu izlemesinler demiyoruz diyemeyiz öyle bir hakkımız yok sadece sevmediğimden kaldırılsın dedim ben😉 tabii sevmeyen kanal değiştirebilir kumanda ellerinde kimse onlara karışamaz

@cookies bende acil şifalar diliyorum ablacım anneannen umarım yakın zamanda iyileşir bu hastalığı çok iyi biliyorum abimde bu hastalığı yendiği için anlıyorum seni ablam

Breee hadsiz Kösem kim ki Kadırgalımın rakibi olacak.

Cennet mahallesinde pembe rolünde olucakmış sezen Aksu erler filmle iyi anlaşıyor iki sezon finalinde de onun şarkısı söylendi

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi