Evlilik Hakkında Her Şey'de Kim Kimdir?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,624
Reaksiyon puanı
62,948
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
20210914_001004.jpg


FOX'un yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'de kim kimdir?

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Erdal Küçükkömürcü'nün paylaştığı yapım, geçtiğimiz salı akşamı yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden de büyük beğeni topladı.

Evlilik Hakkında Her Şey, yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

155454fc-fff9-484e-a1f8-685aec6697c4.jpg

Azra Günay (GÖKÇE BAHADIR)
Azra Günay, İstanbul’un önde gelen üst düzey aile hukuk bürolarından birinin büyük ortaklarındandır ve sansasyonel davalarda çok talep görmektedir. Babası Faruk 25 sene önce bakıcılarıyla birlikte kaçıp ailesini terk etmiş, bir süre sonra da ölüm haberi gelmiştir. Bu olayın Azra üzerindeki etkisi çok sarsıcı olmuştur. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Bugün kendi ailesini kurmuş, Sergen’le 15 yıla yakın süren bir evliliği olan Azra, her şeye sahip görünmektedir. Ancak geçmişinden gelen hayaletler sebebiyle geçmişiyle tekrar yüzleşmek zorunda kalacaktır.

23cb0ffe-5914-4b1b-b3a5-284a6d6de036.jpg

Çolpan Cevher (SUMRU YAVRUCUK)
İstanbul’un en ünlü boşanma avukatlarından biridir ve kayınpederinden kalan Çolpan Cevher Hukuk Bürosunun başındadır. Çolpan çok zeki bir strateji uzmanıdır. Boşanmalar hukuk dünyasının son derece sevimsiz bir ucuyken, cam tavanı yumruklarıyla parçalayarak kariyerinde yükselmiştir. Kendi alanında çığır açmış bir isimdir, ancak bu bakımdan gördüğü büyük saygının bedelini özel hayatıyla öder. 3 kızını tek başına yetiştiren Çolpan, tam bir Demir Leydi’ye dönüşmüştür. Espri anlayışını ve kıvrak zekasını kaybetmemesine rağmen, şirketinin başarısını ve 3 kızının emniyetli hayatlarını sürekli kılmak için, yorulmak bilmeden 7/24 çalışmaktadır.

14104736-d152-42a8-9037-3cc40a768426.jpg

Sergen Günay (SARP AKKAYA)
Sergen Günay başarılı bir avukat ve akademisyen. İyi bir baba ve özellikle çocuklarına çok bağlı. Azra ile Hukuk fakültesinde tanışıp birlikte olmaya başlamışlar. Sergen ailesine karşı son derece korumacıdır. Dışarıdan bakıldığında hem iş hem özel hayatlarında ideal çift gibi görünürler. Ancak çocuk büyütmenin getirdiği kaçınılmaz baskı, vücudunun gitgide yaşlanması, iş hayatı ve birlikte geçirilen yılların yükü, bir zamanlar sağlam olan ilişkisindeki çatlakları göz önüne sermeye başlar. İyi bir eş olmak, iyi bir baba olmak kadar kolay değildir artık onun için.

cc512baa-2ecc-4d94-be13-7131d8cde5f5.jpg

Yıldırım Şahin (YİĞİT KİRAZCI)
Yıldırım Şahin başarılı bir boşanma avukatı. Zeki, karizmatik ve rekabeti seven, hırslı, gençliğinde ise oldukça çapkın bir delikanlıdır. Azra ve Sergen’le hukuk fakültesinden arkadaştırlar. Azra o zamanlarda bile içten içe Yıldırım’dan hoşlansa da babası gibi çekici ve güvenilmez bir adam olduğu için ilişkilerini dostluktan öteye götürmez. Ta ki evlilik günün arifesine kadar. O gün ilk kez birbirlerine aşklarını itiraf etmiş olsalar da Azra daha güvenilir bir adam olarak gördüğü Sergen ile evlenir. Yıldırım da İstanbul’u terk eder. Yurt dışında iyi bir kariyer sahibi olan Yıldırım yıllar sonra şaşırtıcı bir şekilde İstanbul’a dönmeye karar vermiştir. İstanbul’a gelişinin ardında yatan sır yavaş yavaş açığa çıkarken Erman Arsen Hukuk bürosunda Azra ile tekrar bir araya gelmeleri onun tüm hayatını tekrar planlamasına sebep olur.

650ab884-15bf-4f81-a91a-a2a630e17fce.jpg

Sanem Cevher (GÖKÇE EYÜBOĞLU)
Sanem de aile şirketlerinin avukatlarından biridir, ancak ablasına olan tüm benzerliği bu kadardır. O Azra’nın olmadığı her şeydir – pervasız, hedonistik ve 20’lerinde olduğu gibi şimdi 30’larındayken de nerede akşam orada sabah yaşayan biridir. Son derece özgür ruhlu, zeki ve eşine az rastlanır bir kadındır. Her şeye sahip gibi görünse de eğlence bittikten sonra, o da yapayalnızdır.

45220c38-933e-4b86-b93d-4e0440614dcd.jpg

Güneş Cevher (TÜLİN ECE)
Güneş, Azra ve Sanem’in çok sevdikleri küçük kız kardeşleri. Ablaları gibi annesinin yolundan gitmemiş, üniversiteyi yarım bırakıp küçük bir kafe işletmeye başlamıştır. En küçük olduğu için kararları en tolere edilen Cevher kadını odur. Babasını en az tanımış ve ailenin kadınları tarafından büyütülmüş çocuk olan Güneş, Çolpan’ın boşanma sonrası yaşadığı depresif hayatına ve Azra ve Sanem’in zorlu geçen ergenlik yıllarına denk gelmiştir. Bu nedenle de ailenin en saf ve rahat karakteridir. Güneş, erkek arkadaşı Yalın’ın ilişkilerini bir sonraki adıma taşımak istediği bu dönemde, hayattan ne beklediğini sorgulamaya başlar.