ATV Evli ve Öfkeli - Dizi Yorumları

Guzel bir dizi. bol sans dilerim. arada izlerim

Yorumlara baktım da genel olarak beğenilmiş dizi, belki başlayabilirim diye düşünüyorum. Bu arada dizi büyük ihtimalle bu akşam ekrana gelmeyecek.

Hayır, yayınlanacakmış bu akşam.
Dün de geç karar verildi, ben yayınlanmayacağını düşünüyorum. Dün yas haberi 16.00 gibi verildi, kanallar yayın akışını 18.00 - 18.30 gibi anca düzenledi. Yayınlanması saçmalık olur zaten.

Dün de geç karar verildi, ben yayınlanmayacağını düşünüyorum. Dün yas haberi 16.00 gibi verildi, kanallar yayın akışını 18.00 - 18.30 gibi anca düzenledi. Yayınlanması saçmalık olur zaten.
Bence de yayınlanmamalı, ama ilk bölümün ardından ara vermek de çok büyük hata olur. Ayrıca bu akşamın iptal kararları da dün verilmişti, yayınlanmayacak olsa çoktan söylenmişti zaten.

Bence de yayınlanmamalı, ama ilk bölümün ardından ara vermek de çok büyük hata olur. Ayrıca bu akşamın iptal kararları da dün verilmişti, yayınlanmayacak olsa çoktan söylenmişti zaten.
Evli ve Öfkeli biraz komediye de kaçıyor, hani OHB tamamda bu dizinin yayınlanması çok büyük yanlış olur. Millet yas tutarken, Türkiye'nin dört bir yanında ağlarken bu dizi mi yayınlanacak?

Oha nasıl sondu öyle ya 😱

Birce adama bi vurdu adam aşağıya uçtu 😱

Bölümü bitirdim!

Bence çok iyi bir bölüm olmuş.Diziyi izlerken çok eğleniyorum :D Özellikle Çiko Dilek beni çok güldürüyor.Engin Dilek'i Sevda yla aldatıyor zaten o belli :A

En çok yakıştırdığım çift ise Esra-Murat :A Bazı sahneler baya güldürdü bölümde.Dilek in Esra yı kovalaması, dün geceyi hatırlamaması şu Deniz in oflamaları filan.Bölüm on numara beş yıldız olmuş kısacası :D

@cookies @sürgünüm

Son düzenleme:
Bölümü bitirdim!

Bence çok iyi bir bölüm olmuş.İzlerken çok eğleniyorum diziyi :D Özellikle Çiko Dilek beni çok güldürüyor.Engin Dilek'i Sevda yla aldatıyor zaten o belli :A

En çok yakıştırdığım çift ise Esra-Murat :A Bazı sahneler baya güldürdü bölümde.Dilek in Esra yı kovalaması, dün geceyi hatırlamaması şu Deniz in oflamaları filan.Bölüm on numara beş yıldız olmuş kısacası :D

@cookies @sürgünüm
Esra benim. :bağır:

Esra ile Murat beni sesli güldürüyor. Bölümün sonunda Murat Esra'ya kocanı öldürme sakın dedi ve sonra olanlar. :)

Aynen ama ölmez :A Bu da rüyadır bir an dedim :A

Tamam Dilek i bana ver abi :F
Dilek şişko olan değil mi? Tamam senin olsun. Esra'yı gördükten sonra insan kazulet Sarp Levendoğlu ile nasıl evlendiğine şaşırıyor vallahi. Daha önce de Murat ile evlenmişti. Bu kızın koca seçiminden yana kısmeti kapalı galiba. :(

Guzel bir dizi. bol sans dilerim. arada izlerim
bende izledim ve çok beğendim valla tutacak bence bu iş
Kızlar izlediniz mi yeni bölümü çok güzeldi. :)

@Çiğdem- Hemşerim sen de baksana bu diziye, ilerde bu çirkinlikle nasıl olsa aldatılacaksın, şimdiden iki taktik öğren. :A @xemrexxx

Son düzenleme:
Dilek şişko olan değil mi? Tamam senin olsun. Esra'yı gördükten sonra insan kazulet Sarp Levendoğlu ile nasıl evlendiğine şaşırıyor vallahi. Daha önce de Murat ile evlenmişti. Bu kızın koca seçiminden yana kısmeti kapalı galiba. :(

Kızlar izlediniz mi yeni bölümü çok güzeldi. :)

@Çiğdem- Hemşerim sen de baksana bu diziye, ilerde bu çirkinlikle nasıl olsa aldatılacaksın, şimdiden iki taktik öğren. :A @xemrexxx

bu hafta yeni bölüm varmıydı ben yok diye kanalı açmadımda hiç