Evlerden Biri Ne Zaman Başlıyor ?

Dizi bu saatte tutmaz. Daha öncede söyledim. Ramazanda dram seyredilmez. Yani seyredilse bile ratingleri görürsünüz. Herkes oturup ailecek ya komedi izler ya da sohbetlere giderler. Tervihlere giderler. Ben ramazanda oturup iki saat dram izlemem. İzleyenler olabilir. Saatide çok yanlış. Tutma olasılığı çok düşük bir dizi bekliyor Starı. Hadi hayırlı olsun.:smile:

bu dizinin çok rahat gün birinciligi 20:00 alırdı ama hangi akla hizmet 22:00 basliyor

wipeout çakıssın ben gram dahi vermiyorum vipeout iki gruptada evlerden birini gececigini haftaya çarşamba ölmessek görücez sonuclari yani bir roman

sonucta ama nediyelim hayırlı olsun bizim suan düsündügümüzü onlar haftalarca düsünmüstür umarım dogru düsünmüslerdir

vipeout annem uyurkeni çok rahat geçecegi inaniyorum

Son düzenleme:
bu dizinin çok rahat gün birinciligi 20:00 alırdı ama hangi akla hizmet 22:00 basliyor

wipeout çakıssın ben gram dahi vermiyorum vipeout iki gruptada evlerden birini gececigini haftaya çarşamba ölmessek görücez sonuclari yani bir roman

sonucta ama nediyelim hayırlı olsun bizim suan düsündügümüzü onlar haftalarca düsünmüstür umarım dogru düsünmüslerdir
Star Resmen Saçmalamış böyle iddalı bir dizi nasıl 22.00 ye koyuluyor yaa :S Cumartesi 20.00 boş koysaydınız işte oraya hadi en kötü çarşamba 20.00 koysaydınız saçmalık :S

Star Resmen Saçmalamış böyle iddalı bir dizi nasıl 22.00 ye koyuluyor yaa :S Cumartesi 20.00 boş koysaydınız işte oraya hadi en kötü çarşamba 20.00 koysaydınız saçmalık :S

dizi bu saate alınmasının sebebi simdi anladım muhtesem yüzyıl baslamasiyla baska bir güne kaydırılcak büyük ihtimal

hım... olabilir aslında
yine çok boguk bir saat hiç içime sinmedi açıkcasi :)))

salı küçük hesapları kaldırıp salı gününe konulsa 5 reytinge yaklasan s.b.b arkasından 7 8 reytingi görürdü birinci bölümde ama simdi ibreti ailem reytinglerine bakıyorum umarım bu dizinin giderine etki

etmez ibreti ailem

yine çok boguk bir saat hiç içime sinmedi açıkcasi :)))

salı küçük hesapları kaldırıp salı gününe konulsa 5 reytinge yaklasan s.b.b arkasından 7 8 reytingi görürdü birinci bölümde ama simdi ibreti ailem reytinglerine bakıyorum umarım bu dizinin giderine etki

etmez ibreti ailem
uçmuş lan bu :d

s.b.b 5 reytinglik bi dizi ama evlerden biri onun arkasında yayınlansa 7-8 görür diyon saçma bikere s.b.b nin evlerden birinden daha yüksek alması lazım

s.b.b 5 reytinglik bi dizi ama evlerden biri onun arkasında yayınlansa 7-8 görür diyon saçma bikere s.b.b nin evlerden birinden daha yüksek alması lazım

:) nasil bir ironi bu s.b.b izleyenler yeni diziyide izler

kimse yalan dünya tkr ve bir sarkısın sen bakacagini sanmiyorum 22:00 00:00 arasi biteceginden yeni kitlede kazanacaktir

:) nasil bir ironi bu s.b.b izleyenler yeni diziyide izler

kimse yalan dünya tkr ve bir sarkısın sen bakacagini sanmiyorum 22:00 00:00 arasi biteceginden yeni kitlede kazanacaktir
yav saçmalama ya sbb ne ki koy onun arkasına bi dizi hiç bir değişiklik olmaz al küçük hesaplar örnek

yav saçmalama ya sbb ne ki koy onun arkasına bi dizi hiç bir değişiklik olmaz al küçük hesaplar örnek

:) peki sen haklısın

yav kardes ö.b.g.z muhtesem arkasına ne koyarsan 5 i geçer adam gibi bisiy koyarsan kanald k.için bir dakika koydu 7 reytinge çıktı güclü yapımın arkasında baslamak avantaj dır

:) peki sen haklısın

yav kardes ö.b.g.z muhtesem arkasına ne koyarsan 5 i geçer adam gibi bisiy koyarsan kanald k.için bir dakika koydu 7 reytinge çıktı güclü yapımın arkasında baslamak avantaj dır
peki sbb çok mu güçlü bi yapım 5 reytinglik bi dizi ?

fark etmez ibreti ailemin arkasında 5 mi aldı sbb de de aynısı olur diyeciğim o

benim demek istedigim ibreti ailem yeni baslayacak diziye gram katkı saglamicak kendi 2 aliyor alamiyor tamam simdi bu dizi ibreti aiem arkadasindan 6 7 alırsa çok iyi bu sefer nie 20:00 de baslamadi dicez

ama s.b.b 5 yani her neyse benim demek istedigim anlamadın sanırım

star bu diziyi 22 ye aatmakla ibreti ailemin reytingini düşünmüş olmalı :)

dogru diyosun bilbordlarda asmıslardır afişleri zaten dizilerin tutma sebebi iyi reklam yapmaktir umarım taksim nişantaşı gibi yerlere gerekli afişler basılmıstır büyük bir proje heralde yapilmistir

Basarili gidecegini düsünüyorum, tanitimlari çok basarili..