- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
E benim mutlulugumu harcıyosunGerçekten beni öldürür müsün, benim mutluluğumun senin için hiç mi önemi yok?
E benim mutlulugumu harcıyosunGerçekten beni öldürür müsün, benim mutluluğumun senin için hiç mi önemi yok?
Ama kız belki seni sevmeyecek, kızın mutluluğunu kendi elinle harcamış olacaksın, belki de onun mutluluğu, benimdir.E benim mutlulugumu harcıyosun
Zaten ben de kızın yerinde olsam kendimi sevmezdimAma kız belki seni sevmeyecek, kızın mutluluğunu kendi elinle harcamış olacaksın, belki de onun mutluluğu, benimdir.
Başkası dediğin kişi benim.Zaten ben de kızın yerinde olsam kendimi sevmezdimAma gidipte baskasina teslim edemem
Forumda sevdiğim 30 üye bile yokBaşkası dediğin kişi benim.Forumdaki en sevdiğin 30 üyeden birine teslim edeceksin.
Ulan 2 saattir ''Forumda sevdiğim 30 üye bile yok
Hayır lo ezel mi çekiyoruz burda sana onun gözlüksüz kankasini vereyim gözlüge alıştırırız
Hayır ya gidip kızı inceleyip duruyorum acaba birileri sarkıyor mu diye ama sarkmıyolar Allahtan.(Insallah yazin kötü seyler yapmazUlan 2 saattir '''' bunu koyuyorum hiç mi etki etmedi sana?
uuuuuu gözlüksüzü gözlüklüye çevirme, en sevdiğimden.
Bana emanet et, yapmasın.Hayır ya gidip kızı inceleyip duruyorum acaba birileri sarkıyor mu diye ama sarkmıyolar Allahtan.(Insallah yazin kötü seyler yapmaz)
Eskisehire git kontrol et o zaman ama arkadaşca veya babacan yaklaş lütfen onu sana yar etmemBana emanet et, yapmasın.
Beni gördüğü an ne hisseder bilemem.Eskisehire git kontrol et o zaman ama arkadaşca veya babacan yaklaş lütfen onu sana yar etmem
Herhangi bir şey hissetmesine izin verme sen de 😱
Onun hissedip hissetmemesi benim elimde olan bir şey değil ki.Herhangi bir şey hissetmesine izin verme sen de 😱
Gelemiyorum çünkü sabah erken kalkmam lazımbabamla hastaneye gidip diş doktoruna dişimi gostercem
Sevgilin varmış gibi gösterip ona soğuk davranabilirsinOnun hissedip hissetmemesi benim elimde olan bir şey değil ki.
Geçmiş olsun.
Ben yalan söylemeyi sevmem.Sevgilin varmış gibi gösterip ona soğuk davranabilirsin
SaolYarın sana kızı daha ayrintili anlatacağım
Kız elimde değil ki kaçırayımBen yalan söylemeyi sevmem.Böyle kumpaslarla kızı elinden kaçırırsın sen.
Beni ona anlat yeter.
@Tolstoyevski edasıyla yazdın yineNeyse kısa bir yorum yapayım. Evlilik teklifini illa karşı taraftan beklemeye gerek yok. Sürprizler yapmayi seven biriyim ve öyle bir ihtimal olunursa belki teklifi ben yaparım
Insan niye evlenir? Yuva kurup coluk cocuga karismak içinmi? Böyle bir dünyaya cocuk getirecegime gidip aile sevkatine ihtiyaci olan cocuklari evlatlik edinirim yada bakimini üstlenirim daha iyi (yaptığım bir şey zaten ve doğuran değilde büyüten annedir kavramini destekleyen biriyim)
Zaman neyi gösterir bilmem ama evlilik kavrami şu aşamada bana uzak bir şey
Ben teklif ederim dedimya@Dosi sen nasil teklif istersin
Ben sade bir teklif istiyorum o zamanBen teklif ederim dedimya
Bir ilişkiye baslarsam zaten evlilik düşünerek baslar ve zaten ergen yasta olmadigim icin muhabetler evlilik uzerinde olur genelde. Geleceğimizi konusmakla geçer ve oyuzdende beklentim olmaz özel bir teklif beklmem. Bana değerli olduğumu hissettirsin huzur versin yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?