Almanya'da çilek satarak zengin olmuş. Zengin koca arıyormuş ben paralarımı yedirmem diyordu geçen.Cok renkli bir kadin.
Yaşa takıldıysan artık bunlar problem değil. .ssYok artık. 😱
Almanya'da çilek satarak zengin olmuş. Zengin koca arıyormuş ben paralarımı yedirmem diyordu geçen.Cok renkli bir kadin.
Yaşa takıldıysan artık bunlar problem değil. .ssYok artık. 😱
Benim için problem.Almanya'da çilek satarak zengin olmuş. Zengin koca arıyormuş ben paralarımı yedirmem diyordu geçen.
Yaşa takıldıysan artık bunlar problem değil. .ss
Güzel nasıl? O zaman seni Esra'ya yönlendiriyim orada da çok iyi adaylar var.Benim için problem.
Koskoca Seda Sayan'ın programında daha gençlerle evlenirim ben.
Show Tv'nden nasıl uzaklaştırırsn beni.Güzel nasıl? O zaman seni Esra'ya yönlendiriyim orada da çok iyi adaylar var.
Bende cikacagim er yada gec.Almanya'da çilek satarak zengin olmuş. Zengin koca arıyormuş ben paralarımı yedirmem diyordu geçen.
Yaşa takıldıysan artık bunlar problem değil. .ss
Belki seni kanalımda görmek istemiyorum.Show Tv'nden nasıl uzaklaştırırsn beni.
Abi iş, ev, araba tamamsa bence hiç bekleme.Bende cikacagim er yada gec.
Is tamam, araba da yakinda, sirada ev var ama onu da aliriz krediyle.Belki seni kanalımda görmek istemiyorum.
Abi iş, ev, araba tamamsa bence hiç bekleme.
Kalitenin merkezi Esra Erol'da bulurum ben talipBelki seni kanalımda görmek istemiyorum.
Abi iş, ev, araba tamamsa bence hiç bekleme.
Oo süper ev çok önemli yalnız mümkünse arabadan önce hallet o işi. Zaten bu üçü tamamsa kaparlar hemen seni merak etme.Is tamam, araba da yakinda, sirada ev var ama onu da aliriz krediyle.
Kaparlar mi diyorsun. hahahahah