Evleneceğiniz Kişinin Daha Önceden İlişki Yaşaması Önemli Mi Sizin İçin?

Konusundan bile rahatsız olmak nedir abi. :D Doğal bir şey bunlar bunları konuşmak. Zaten milleti baskılaya baskılaya bu tür taciz, tecavüz olayları artıyor. Ben demiyorum ki kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir şekilde gezilsin. Ama hayatın içinde olan şeyler. Çocuklara hayvanlarda cinselliği, bitkilerin üremesini anlatıp insanlara gelince hooop ayıp demek bağnazlıktır.

Konusundan bile rahatsız olmak nedir abi. :D Doğal bir şey bunlar bunları konuşmak. Zaten milleti baskılaya baskılaya bu tür taciz, tecavüz olayları artıyor. Ben demiyorum ki kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir şekilde gezilsin. Ama hayatın içinde olan şeyler. Çocuklara hayvanlarda cinselliği, bitkilerin üremesini anlatıp insanlara gelince hooop ayıp demek bağnazlıktır.
aynen ama halen anlayamadılar neys e kendileri bilir
ayrıca kapatırlarsa da kapatsınlar konumu kardeşim :)

yanlış değil hayatta böyle şeeyler çok mevcut. saçma insanlar çok dolu. hayatın gerçeği bu maalesef. iğrenç insanlarda çok dolu. maalesef !! @vadikızı senin görüşünü de mera k ediyoruz
Sen beni yanlış anladın. Konuna laf söylemiyorum sadece bu tür konular benim pek hoşuma gitmiyor ve fikrimi söyledim. Konunun kapatılması veya kilitlenmesi gibi bir durum ortada yok.

Cinsellik tabu oldukca cinsellikle ilgili sikintilari daha cok cekeriz türk milleti olarak. Daha sonra "Erken bosalmaya son, bu tamamen organik mucizevi kapsülleri alin iliskinizi düzene sokun" diyen teleshopping kanallarindan gecilmez olur türk televizyonu.

Bu kadar korkmayin cinsellik hakkinda konusmaya. Tamamen dogal bisey ve her genc bireyin en gec evlilikten sonra mutlaka basina gelecek bisey.

Ben karşımdaki kişi için şöyle olsun böyle olsun demem, ama benim için belirli bi seviye var onun dışında olacak şeyleri kabul etmiyorum. Hatta daha önce bu yüzden çok iyi birisi olmasına rağmen birisi ile bitirdim.
Bu geri kafalılık ve ya namus bekçiliği değil, sadece benim için geçmiş çok şey ifade ediyor. Şu doğru ki geçmişte neyse geleceği odur o kişinin, değişti falan palavra. Kaç defa da gördüm bunu..
Tamam sevgilisi olmuş ve birşey yaşamış olabilir ama daha irelisi asla kabul etmem.
Heleki ben bir eşcinselim.

Önemli ama ben de @berkann gibi düşünüyorum bu konuda yani kişi kendisi de tecrübesizse karşıdakinden de aynı şeyi bekleyebilir.

@sokak sanati yorumunu göremedim merak ediyorum bu hakkında görüşünü .

Beğendiğim yorumlar var onlara katılıyorum işte.:D Cinsellik olarak bakacaksak ilgilendirmez tabi fah*şe falan gibi abartılı meslek grupları dışında. Kişilik olarak ise ilgilendirir. Birini aldatmış mı vs bunları merak ederim.:D

Bence benim görüşüm

1- Baştan konuşulacak yani sonradan ortaya çıkmayacak bazı şeyler.
2- Tabi bazı insanlar cinsel deneyim yaşamadığı için istemeyebilir (doğal bir şey) ama bu kesin konuşanlara kendimce mantıklı bulmuyorum bazen bi aşık olursunuz bir bakmışsınız dert etmezsiniz. Çevremde çok gördüm bunlardan. En iyisi hayırlısı deyin..

3- Birde yani günümüzde ilişkiler çok farklı yaşanılıyor. Siz yaşamamıştır dersiniz ama yaşamıştır halbuki. :wink: Anlayamazsınız. :tearsofjoy:

Bence benim görüşüm

1- Baştan konuşulacak yani sonradan ortaya çıkmayacak bazı şeyler.
2- Tabi bazı insanlar cinsel deneyim yaşamadığı için istemeyebilir (doğal bir şey) ama bu kesin konuşanlara kendimce mantıklı bulmuyorum bazen bi aşık olursunuz bir bakmışsınız dert etmezsiniz. Çevremde çok gördüm bunlardan. En iyisi hayırlısı deyin..

3- Birde yani günümüzde ilişkiler çok farklı yaşanılıyor. Siz yaşamamıştır dersiniz ama yaşamıştır halbuki. :wink: Anlayamazsınız. :tearsofjoy:
3. dediğin için dürüstlük çok ama çok önemli.