Evleneceğiniz Kişinin Daha Önceden İlişki Yaşaması Önemli Mi Sizin İçin?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,303
Puanı
1,060
Evleneceğiz Kişinin Daha Önceden İlişki Yaşaması Önemli Mi?

Mesela siz hi ç yaşamadınız ama o yaşadı 1 kere d e olsa 2 de olsa. ben istemem benim gibi olmalı ilkleri benimle tatmalı sizce? ya da erkekler diyelim erkektir yapar kaç kere hem de ama karşısında hiç ilişki cinsel anlamda olmasın ister buna karşı mısınız? ben evet böyle saçmlaık olamaz cinsiyetçiliğe de hayır!

fft99_mf6943276.Jpeg

Daha önce seks yapmamış kadın/erkekseniz bakire/bakir birini isteyebilirsiniz.

Daha önce seks yapmış biriyseniz bakir/bakire birini istemek, bunu namuslu olmakla ilişkilendirmek saçma. Ha bakir/bakire biriyle de olabilirsiniz tabi ama bunu karşınızdaki kişiden saklamamalısınız. Çünkü o kişi bakir/bakire ise bu duruma önem veren bir kişi demek ki.

Ayrıca burada konuyla azıcık alakalı bir düşüncemi de söyleyim. Gelin olan bir kadın, eğer bakireliğini belirtmek istiyorsa kırmızı kuşağı beline takabilir. Hayır sen cümle aleme milli olduğunu anlatabiliyorsun da o kız neden bunu söyleyemesin?

Son olarak ben önem vermem.

Bayanların fikrini bilmem ama ben böyle bir şeyi doğal bulmuyorum. Hatta konusunun bile açılması bana yanlış geliyor.

Bayanların fikrini bilmem ama ben böyle bir şeyi doğal bulmuyorum. Hatta konusunun bile açılması bana yanlış geliyor.
yanlış değil hayatta böyle şeeyler çok mevcut. saçma insanlar çok dolu. hayatın gerçeği bu maalesef. iğrenç insanlarda çok dolu. maalesef !! @vadikızı senin görüşünü de mera k ediyoruz

Son düzenleme:
Daha önce seks yapmamış kadın/erkekseniz bakire/bakir birini isteyebilirsiniz.

Daha önce seks yapmış biriyseniz bakir/bakire birini istemek, bunu namuslu olmakla ilişkilendirmek saçma. Ha bakir/bakire biriyle de olabilirsiniz tabi ama bunu karşınızdaki kişiden saklamamalısınız. Çünkü o kişi bakir/bakire ise bu duruma önem veren bir kişi demek ki.

Ayrıca burada konuyla azıcık alakalı bir düşüncemi de söyleyim. Gelin olan bir kadın, eğer bakireliğini belirtmek istiyorsa kırmızı kuşağı beline takabilir. Hayır sen cümle aleme milli olduğunu anlatabiliyorsun da o kız neden bunu söyleyemesin?

Son olarak ben önem vermem.

"Sevişti bir bakir ile bakire. Erkeğe milli dediler kadına fahişe!" (Cemal Süreya)

Ne alaka be geçmiş beni ilgilendirmez ben onun geleceği olcam çünkü :)

"Sevişti bir bakir ile bakire, erkeğe milli dediler kadına fahişe!" (Cemal Süreya)
aynen erkek yapınca erkektir yapar hem de defalarca istediği kadar. ama kadın fahişe olur damga vurulur erkeğe övgüler yığılır bu yüzden kadın erkek eşit falan değil aslında. çok denecek şey varda. o yüzden en iyisi kendini karına kocana açmak beklemek. :)

yanlış değil hayatta böyle şeeyler çok mevcut. saçma insanlar çok dolu. hayatın gerçeği bu maalesef. iğrenç insanlarda çok dolu. maalesef !! @vadikızı senin görüşünü de mera k ediyoruz

Benim düşüncem şu ben kendi adıma daha önce evlenmemiş olsun isterim😉 ki önceki hayatı beni ilgilendirmeyecek geleceği beni ilgilendirecek

Benim düşüncem şu ben kendi adıma daha önce evlenmemiş olsun isterim😉 ki önceki hayatı beni ilgilendirmeyecek geleceği beni ilgilendirecek
evlenmemiş demedim ben. daha önce çoğu kadınla olmuş adamla olabilirsin yani ya da 1-2kadınla? halbuki sen hiç olmadın karşında böyle olsa okey ha?

Konu hakkında benim de görüşüm @berkann gibi, eğer temiz bir geçmişim varsa elbette temiz bir geçmişi olan isterim, kirli bir geçmişim varsa temiz bir geçmişi illa şart koşmayı bencillik sayarım.

Bu arada bu tip konuların konuşulması değil, konuşulamayacak kadar tabu sayılmasından da ben rahatsızlık duyuyorum. Ülkenin esas problemi de bu zaten, ne kadar suç, şiddet varsa temelinde aşırı muhafazakar tabular ve karanlık gelenekler yatıyor.

Konu hakkında benim de görüşüm @berkann gibi, eğer temiz bir geçmişim varsa elbette temiz bir geçmişi olan isterim, kirli bir geçmişim varsa temiz bir geçmişi illa şart koşmayı bencillik sayarım.

Bu arada bu tip konuların konuşulması değil, konuşulamayacak kadar tabu sayılmasından da ben rahatsızlık duyuyorum. Ülkenin esas problemi de bu zaten, ne kadar suç, şiddet varsa temelinde aşırı muhafazakar tabular ve karanlık gelenekler yatıyor.
bunu diyorum işte @MayısKralı gayet iyi demiş adam. :) ama anlayamadın :D