Kanal D Evlat Kokusu - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi beni pek sarmadı. Yani biraz da ev kalabalıktı anlayamadım çok fazla onun da etkisi var ama bakalım tutacak mı :)

Annem uzun süredir bir diziden bu kadar etkilenmedim dedi, duygulanmış geldi beni öptü az önce :A

Tutacak inşallah :D

Annem uzun süredir bir diziden bu kadar etkilenmedim dedi, duygulanmış geldi beni öptü az önce :A

Tutacak inşallah :D
Bizim ev kalabalıktı bayağı ama izlediğim kısmıyla beni hiç sarmadı nedense tutacağını da pek sanmıyorum ama belli de olmaz tabi :D

Bizim ev kalabalıktı bayağı ama izlediğim kısmıyla beni hiç sarmadı nedense tutacağını da pek sanmıyorum ama belli de olmaz tabi :D
Anacığıma güveniyorum :F Film tadındaydı dedi, ağlıyordu valla kadın :D

Diriliş dışındaki diziler bitik zaten, tutmaması için bir neden yok aslında bakalım :A

@ozgur2113'e sormak lazım bir de gerçi ona Sedef olsun yeter, twitter'da şov yapmış kara çocuk :A

Anacığıma güveniyorum :F Film tadındaydı dedi, ağlıyordu valla kadın :D

Diriliş dışındaki diziler bitik zaten, tutmaması için bir neden yok aslında bakalım :A

@ozgur2113'e sormak lazım bir de gerçi ona Sedef olsun yeter, twitter'da şov yapmış kara çocuk :A
Aynen bayağı coşmuş kesin tutmaz dizi poyrazcıların ahını aldı :A Poyraz bitti bakalım kitle kime gidecek 3 reytinglik kitlesi var malum :A

Bu akşamın özeti:

Zeyno ve Çınar giderek birbirlerine yakınlaşıyor!
Zeyno’nun evinde rahatsızlanan Ela herkesi korkutur. Zeyno’nun müdahalesi Ela’yı hayata döndürürken, Zümrüt ve Aslan, Zeyno’ya ikinci kez can borçlanmıştır.

Akbaşlar’ın evinin hizmetlisi Seher ile Belma ile arasındaki tartışmada Hünkar’ın Seher’den yana tavır göstermesi aile içindeki bir başka sırrın işaretidir. Ve ailede sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır.

Zeyno’nun doğurduktan hemen sonra kaçırılan oğlu Çınar’ın doğum günüdür ve Zeyno 5 yıl sonra ilk kez oğlunun doğum gününü kutlayabilecektir. Oğlu için kendi evinde bir kutlama yapan Zeyno, Akbaşlar’ın evinde yapılacak büyük kutlamaya da davetlidir. Ancak kapıda kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir.

Dün çok iyi falan değildi umarım haftaya düzelirler! :rage::rage: Çınar çok tatlı ama ya! :relieved::relaxed::blush::hearteyes:

Konu baya sessiz kalmış. Ben olsaydım tek başıma coştururdum buraları. :A

Sağlam bir ilk bölüm, güçlü oyunculuklar, güzel müzikler ve en çok da Sedef'in çok iyi canlandırdığı Zümrüt karakteri dışında beni hayal kırıklığına uğratan bir dizi oldu...

Yine de baya sevdim diziyi. Olmayacağını bile bile Zümrüt-Aslan çiftinin olmasını istedim ama senaryo o kadar yapaydı ki aşk konusunda, olmadı. Dizi ekibini çok sevmiştim, Sedef, Barış, Hande, Yeşim Salkım ve minik yıldızlar şahaneydi. :bhr:

Diziyi özlediğimi fark ettim ve 9 bölüm içindeki en iyi sahnelerden birini paylaşmak istedim. Minik Çınar ve ablası Ela :bhr: En çok sizin kardeşliğinizi sevdim...

Konu baya sessiz kalmış. Ben olsaydım tek başıma coştururdum buraları. :A

Sağlam bir ilk bölüm, güçlü oyunculuklar, güzel müzikler ve en çok da Sedef'in çok iyi canlandırdığı Zümrüt karakteri dışında beni hayal kırıklığına uğratan bir dizi oldu...

Yine de baya sevdim diziyi. Olmayacağını bile bile Zümrüt-Aslan çiftinin olmasını istedim ama senaryo o kadar yapaydı ki aşk konusunda, olmadı. Dizi ekibini çok sevmiştim, Sedef, Barış, Hande, Yeşim Salkım ve minik yıldızlar şahaneydi. :bhr:

Diziyi özlediğimi fark ettim ve 9 bölüm içindeki en iyi sahnelerden birini paylaşmak istedim. Minik Çınar ve ablası Ela :bhr: En çok sizin kardeşliğinizi sevdim...

Paraları ne oldu oyuncuların? :A Sedef Avcı parasız dönmüş diyorlar. :A

Kanal D Arşiv eski dizileri yüklemeye devam ediyor :A Evlat Kokusu da yüklenmiş ve baya izlenmiş ilk bölümü :F Zamanında yapsaydın ya bunu Kanal D... YouTube’da görüp de dizilere başlayan o kadar insan var ki... Zamanında seyirci bu kadar ilgi gösterseydi bir de 628 bin ne ye :F

Bu eski dizileri Full yüklemekle Kanal D gözüme girdi :A @Yiğitt @Bully

Yine Zümrüt reisi özleyip bir miktar izledim :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Bully and Aserat
Kanal D Arşiv eski dizileri yüklemeye devam ediyor :A Evlat Kokusu da yüklenmiş ve baya izlenmiş ilk bölümü :F Zamanında yapsaydın ya bunu Kanal D... YouTube’da görüp de dizilere başlayan o kadar insan var ki... Zamanında seyirci bu kadar ilgi gösterseydi bir de 628 bin ne ye :F

Bu eski dizileri Full yüklemekle Kanal D gözüme girdi :A @Yiğitt @Bully

Yine Zümrüt reisi özleyip bir miktar izledim :bhr:

Ne çektin be yazık. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür