Ne kadar süslü yatağın var öylehayırrr babam çok cimrilik yapıyor bu konuda ne gerek varmış zaten rüzgar alıyormuş evv 🙂
vantiratorum var benim hemen yatağımın basında durr şuankı halını göstereyim keyfim keyif yanı
hahah dağınık halı aslında yorgan örtü kullanmıyorum yaz aylarındaNe kadar süslü yatağın var öyle
O zaman çok derli toplusun bide hamaratsın zaten @destere kaçırma şu kızı işte gel giresuna evlenme teklif ethahah dağınık halı aslında yorgan örtü kullanmıyorum yaz aylarında
durr sende cnm şunu kudurtup durma sürekliO zaman çok derli toplusun bide hamaratsın zaten @destere kaçırma şu kızı işte gel giresuna evlenme teklif et
Ama haklı değilmiyim Bu özellikler sende vardurr sende cnm şunu kudurtup durma sürekli
tşşkAma haklı değilmiyim Bu özellikler sende var
Eee annelerin hakkı ödenmeztşşk
anneciğim sağ olsun öğrendiğim herşeyi ona borcluyum brazda tembel olmasına tabiki hahahah
yediklerimi içtiklerimi artık anlatmıyorum ben sen çok iyi bilirsin hahahEee annelerin hakkı ödenmez
Dün akşam ne yemeği yaptın
Anladım anlatınca her türlü şeyi sana diyoruz diye dimiyediklerimi içtiklerimi artık anlatmıyorum ben sen çok iyi bilirsin hahah
okul döneminde tatil günleri tam 12 saat uyuyordum 12 yatıp 12 kalkıyordum yanıAnladım anlatınca her türlü şeyi sana diyoruz diye dimi
Sen kaç saat uyuyosun günde ?
Benim annemle kardeşimde çok seviyor uykuyu bende severim Çok güzel bi şeyokul döneminde tatil günleri tam 12 saat uyuyordum 12 yatıp 12 kalkıyordum yanı
ama şimdi ramazan ayında 8 saat falan uyuyabliyorum annemde öğlenlere kadar yatmama artık izin vermiyor kaldırıyor hemen uykuyu çok seven bir insanım ben erken yatıp geç kalkmayı seviyordum yanı
ayy benm annem sevmiyor malesef benimde uyumamı engelliyorBenim annemle kardeşimde çok seviyor uykuyu bende severim Çok güzel bi şey
ayy benm annem sevmiyor malesef benimde uyumamı engelliyor
kalk kızz inek gibi akşama kadar ne yatıyorsun diyor ineğe benzetiyor hhah