Evime döndüm... :)

Duygusuz

...
Konu Sahibi
Founder
Reaksiyon puanı
1
Puanı
120
Web Sitesi
fav10.net
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Uzun bir süredir okulumun yatılı olması ve ÖSS'nin beni bekliyor olması gibi nedenlerle aranızda bulunamıyordum. Bazı arkadaşlar beni soruyormuş. Nasıl admin bu, ben bile daha çok online'ım diyormuş hepsini duydum merak etmeyin. 😛 :) Artık üniversite öğrencisi sayılırım ve herhangi bir terslik olmazsa hep sizinleyim. Evime döndüm yani FF Ailesine. :)

Yeni gelen arkadaşlar için sekreterim birkaç bilgi versin bari,
Bu adminin adı Uğur'dur. Adminin diyorum ama kendisi adının yanına admin sıfatının getirilmesinden hiç hoşlanmaz. Beş sene Sakarya'da Lise eğitimi görmüş bir üniversite adayıdır. İstanbul'da yaşar. Dost canlısı gözükmeyebilir, görünüşe aldanmayın. Beni bile sever kendisi. :)

Yine ben,
son olarak hakkımda atıp tutan arkadaşlardan bunun hesabının onlardan daha çok konu açarak sorulacağını belirtirken, hepimize FF'nin ve internet dünyasının altını üstüne getireceğimiz bomba gibi bir yaz diliyorum. :) Bu sene kimse senelik iznini kullanıp tatile kaçmaz umarım. :D

Hoş sohbetler dilerim efendim. :)

Hoşgeldin Uğur Abi :D Bekliyorum seni de Bursa ya Tanışalım :D

Hoş buldum arkadaşlar. Teşekkür ederim hepinize.

xdragxx Uğur demen beni daha memnun eder. :)

Berk teşekkür ederim canım ama yukarıda yazdım bak, bu yaz tatile kaçmak yok. :)

Ozan'cığım sağ olasın vallahi çok uzun zaman oldu, bakalım nasıl telafi edeceğiz. :)

Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz.
Kısa kısa gelip gitmelerden sonra bu anı herkes bekliyordu eminim.
FF'ye renk geleceğinden hiç bir kuşkum yok :)
Hoşgeldin abi tekrardan,emreyede selamlar onunlada görüşemiyoruz.

Çılgıntürk,Mustafa

Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz.
Kısa kısa gelip gitmelerden sonra bu anı herkes bekliyordu eminim.
FF'ye renk geleceğinden hiç bir kuşkum yok :)
Hoşgeldin abi tekrardan,emreyede selamlar onunlada görüşemiyoruz.

Çılgıntürk,Mustafa

Çok teşekkür ederim Mustafa. Hoş bulduk. :) Emre'ye de selamını ileteceğim, başım üzerine. :)