'Evim Şahane' Programı Bir İlki Gerçekleştiriyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
tbPblinL8kMMTpfVCrdh754J.jpg

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün 14:30'da ekrana gelen ve kısa süre içinde gündüz kuşağının en çok izlenilen yapımlarından birisi olan Evim Şahane bir ilki gerçekleştiriyor.

Şimdiye kadar yüzlerce evi dekore eden Selim Yuhay , şimdide görme engelli bir çiftin mutfağını tasarlayacak. Ancak tasarlarken gözlerini kapatıp ev sahipleri ile empati kurarak bu işi halletmeye çalışacak.

Evim Şahane özel bölümü ile cuma 14:30'da Kanal D ekranlarında.​

bence güzel neden gereksiz olsunki onların ne zorluk çektiğini aktarmak istemiş ekrandaki seyircilere

Aaaaa çift engelli mi ben haberin orasını okumamışım. :( @ABAY_06 , @SERHAT3456 , @yakup09

Program iyi denk geldikçe izlemeye çalışıyorum. Ama çoğu gittiği evlere bakıyorum normal standartların üstünde ve lüks döşenmiş oluyor. Keşke onların evlerine değil de gerçekten ihtiyacı olanların evlerine gitse veya bu şekilde engeli olan vatandaşlarımıza katkı sağlasa Selim Bey. O zaman eminim daha çok izlenir. :)

Güzel bir program çoğu zaman Prncss'in de dediği gibi maddi durumu iyi olan evlere gidiyorlar ancak bu davranışları gayet yerinde ve doğru olmuş. :)

Bu tür programların miadı doldu sanıyorduk ama bu program kaliteli bir şekilde bu işi yaparak izleyici kitlesi oluşturmayı başardı. Bu hareketleri de çok anlamlı olmuş. :)