'Eve Düşen Yıldırım' Cuma Günü Başlıyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Nahid Sırrı Örik'in aynı adlı hikayesinden uyarlanan "Eve Düşen Yıldırım" dizisinin ilk bölümü Cuma Günü Show TV'de yayınlanacak.

Yapımcılığını MedYapım'ın üstlendiği dizide 2011 Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca, Murat Han, Mehmetcan Minciözlü ve Seda Akman kamera karşısına geçiyor. Nahid Sırrı Örik'in aynı adlı hikayesinden yorumlanan "Eve Düşen Yıldırım" dizisi, babası ölen güzel bir genç kızın hiç tanımadığı amcasının evine yerleşmesiyle başlayan olayları anlatıyor.

Daha önce Muhteşem Yüzyıl'da 4 bölüm cariye olarak kamera karşısına geçen Gizem Karaca, yeni rolü için çok sıkı hazırlanıyor. Gerçek anlamda ilk oyunculuk deneyimini "Eve Düşen Yıldırım"da yaşayan Gizem Karaca, Muazzez karakterinin altından başarıyla kalkacağına inanıyor. Karaca, şu sıralar oyunculuk dersleri de alıyor.

Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy, Gizem Karaca için "Onda bir yıldız ışığı var. İzleyenleri ekran başında kendine hayran bırakacak" yorumunu yaptı.
Meryem Gül'ün kaleme aldığı, Mehmet Bahadır Er'in yönettiği dizide Namık karakterini Murat Han, Ahmet şükrü karakterini Ergun Uçucu, , Muazzez karakterini Gizem Karaca, Sait karakterini Mehmetcan Mincinozlu, Şayeste karakterini Seda Akman, Perihan karakterini Suzan Aksoy ve Halil karakterini ise Şencan Güleryüz canlandırıyor.

050320121359566362430.jpg
 
Son düzenleme:
tutmayacagi garantisini vericektim ama a.f.k sonra yayinlancakmis kesinlikle tutar
 
Bende izleyecegim ilk bolumunu.. bakalim nasil bir dizi olacak.
 
HDE den sonra bakarım ama kadrosu hiç güzel değil .. senaryoya ve aktarılışına bakayım ne çıkacak..
 
hayırlı olsun ama beyaz show da ambrossio'nun katıldığı bi gün yayına başlaması benim açımdan kötü :D
 
Ne diziyi merak ediyorum, ne bir beklentim var, ne de izleyeceğim ! Reyting alır belki ama Türk dizi sektöründe bir çığır açacak mı, alışık olmadığımız bir konuya değinecek mi, kalitesiyle adından söz ettirecek mi? Ben tüm bu soruların "Hayır!" olduğunu düşünüyorum. Ben artık bu kriterlere uyan işleri takip etmeyi düşünüyorum.
 
Konunun kiitlenmesi doğru olmaz, mesajlara yazık olur, birleştirilsin gerekiyorsa diğer konuyla. :) Bu arada birleştirirken bu mesajı ve bir üstteki mesajı silin. :)
 
Bu yildirimda dusecekce dussun artik ama :))))) forumda bu yildirimin haberlerini okumaktan gina geldi. yildirim evemi dusecek yoksa showun kucagina mi bilemem artik :)))))))
 
Tüm kilit mevzuyla ilgili mesajları silip, gerekli bilgilendirmeyi özel mesaj vasıtasıyla yapmaya ne dersiniz ? Bir öneri. :)