Niye ?
Kaldı ki neredeyse 2 erkek işi daha var.Şu boş günde böyle oranları olan Yabani devam Cuma günü kaosunda 3 oran alan Kötü Kan final. NOW komedisi devam ediyor.
Cumartesi gününe geçtiğinde de tek erkek işi Son Yaz'dı ama izlenmemişti. Kötü Kan da bir olmamışlık var, Ertan Saban & Damla Sönmez sırıtıyor. Yan kadro taşıyor diziyi. Kısacası hangi gün olursa oldum izlenmez.Kaldı ki neredeyse 2 erkek işi daha var.
Asıl Yabani Cuma olmalıydı zaten bitmeden 2 reytingi boylamıştı. Kötü Kan Cumartesi olsaydı erkek işi olarak en az 4 alma potansiyeli var'dı ...
Son Yaz'ı sen erkek işi olarak mı görüyorsun ? Ben onu asla görmüyorum.Cumartesi gününe geçtiğinde de tek erkek işi Son Yaz'dı ama izlenmemişti. Kötü Kan da bir olmamışlık var, Ertan Saban & Damla Sönmez sırıtıyor. Yan kadro taşıyor diziyi. Kısacası hangi gün olursa oldum izlenmez.
Hitap ettiği kitle daha çok erkek izleyiciydi bence rakiplerine göre (Gönül Dağı, Kardeşlerim).Son Yaz'ı sen erkek işi olarak mı görüyorsun ? Ben onu asla görmüyorum.
Mesela Çırak dizisini bekliyorum ama orada Damla'dan dolayı endişelerim var