'Eve Dönüş' Dizisi Pahalıya Patladı!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Yarın akşam izleyici karşısına çıkacak olan atv'nin yepyeni iddialı dizisi Eve Dönüş, aksiyon filmlerini aratmayacak sahneleriyle dikkat çekecek.

Saroz Körfezi'nde su altında gerçekleştirilen çekimlerde; Cansel Elçin, Türkiye'de ilk defa suyun dört metre altında, elinde zıpkınla otomobilin ön camını kırarak, aracın içindeki oyuncu Zeynep Özder'i dışarı çıkarttı. İşte çekimden notlar:

- Son model BMW marka X5 çipin tüm elektronik ve mekanik aksamı söküldü. Araç çekim için üç gemi mühendisi tarafından hazırlandı. Aracın denize atılması ve su altı çekim sahneleri Şile, Beykoz ve Saroz Körfezi'nde bir haftada tamamlandı.

- Sağlık ekipleri ve dalgıçların hazır bulunduğu Saroz Körfezi'nde 12 saat süren çekimlerde oyuncular zor anlar yaşadı.

- Dizide, senaryo gereği hain bir komploya kurban giden 'Pelin'i canlandıran Zeynep Özder'in araçla denize uçtuğu sahnede; yedi dalgıç, iki ilk yardım dalgıcı, acil müdahale ekibi ve iki ambulans hazır bulundu.

- Dublör ve cansız manken kullanılmadan gerçekleşen çekimleri için, Zeynep Özder üç gün su altı eğitimi aldı.

- Su altı sahnelerinin yorucu ama çok keyifli olduğunu söyleyen Cansel Elçin, "Her dalışımda suyun altında nefessiz kalmak tabii ki beni zorladı. Ama en zorlayan, ağırlıksız dalıp suyun dibinde kalmak oldu" dedi.

- 'Eve Dönüş' dizisindeki sadece bu sahnenin çekim maliyeti 500 bin lirayı buldu.

Ayrıca dizinin müziklerini de başarılı sanatçı Mustafa Ceceli yapacak. Ceceli, dizi müziği kariyerine 'Kertenkele'yle başladı, şimdi de 'Eve Dönüş' dizisinin müziklerini hazırlıyor. Ünlü popçu, Instagram hesabında "Bana oradan bol keman, biraz viyola, biraz da viyolonsel lütfen. 'Eve Dönüş' yakında atv'de" yazdı.

041020151126331315590_2.jpg

çarşamba olmasa elçin için biraz bakabilridim ama dirilişimin gününe koymuşlar. düşmanlık hormonum çoktan harekete geçti:A:A

Bu tür para haberlerinde izleyicide ters tepiyor. Ya işte biz şu kadar harcadık şu kadar setteyiz vs filan. :)
Önemli olan her zaman senaryodur. :D