Eva Green, Tim Burton Filminde

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Gotik tarzıyla en farklı yönetmenlerden birisi olan Tim Burton yeni filmi Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children'ın başrolü için Eva Green'i düşünüyor.

Yazar Ransom Riggs'in aynı addaki romanından beyazperdeye uyarlanacak film, kendini bir adada bulan bir gencin adada bulunan ve özel güçlere sahip olan bir grup yetimi korumasını konu edinecek.

Son olarak Pennt Deadful isimli korku, gerilim türündeki dizide başrolü canlandıran güzel oyuncu Eva Green, filmin çekimlerine dizi devam ederken başlayacak.

Filmin çekimlerine Şubat'ta başlanılacak ve film 2015'in yaz aylarında vizyona girecek.​

Tim Burton iyi bir yönetmen. Çok farklı bir yönetmen olması da var. Eva Green ise, çok güzel bir oyuncu. İyi bir oyuncu seçimi olabilir.

Bence muhteşem üçlü olmuşlar. Eva Green çok iyi uyum sağlar Tim Burton filmlerine. Eva Green'i Penny Dreadful'ta bırakmak üzmüştü ama izleyebileceğim yeni projelerde yer alması güzel.

Eva Green Tim Burton tarzına uyum sağlar ama Tim Burton'ı hiç sevmem.Değişik tarzından dolayı bu kadar ilgi görüyor yani ne yönetmenler var Tim Burton'a gelene kadar.

Eva Green Tim Burton tarzına uyum sağlar ama Tim Burton'ı hiç sevmem.Değişik tarzından dolayı bu kadar ilgi görüyor yani ne yönetmenler var Tim Burton'a gelene kadar.
Onun tarzı gibi değişik tarzlara da ihtiyaç var. Şu an sektördeki yerini hakediyor bence, sevmediğim filmleri olsa da sadece "Edward Scissorhands" için bile saygıyı hakediyor.

Onun tarzı gibi değişik tarzlara da ihtiyaç var. Şu an sektördeki yerini hakediyor bence, sevmediğim filmleri olsa da sadece "Edward Scissorhands" için bile saygıyı hakediyor.
Yani tabi kendisinin tarzını seven çok kişi var saygı duyarım ama mesela Sweeney Todd filmini 5 dakika içinde kapattım,Batman serileri komedi zaten,2000'li yıllarda iyi filmi yok adamın neredeyse
he Planet of The Apes,Charlie And Chocolate Factory,Alice in Wonderland,Dark Shadows bu filmler vasat ya da vasatın biraz üstü filmler.Hatta bana kalırsa en overrated yönetmen kendisi.

Bu yıl Big Eyes ile çok iddialı geliyor. Oscar'a aday olma ihtimali bile var.

Saydığın filmlerini izlemedim.

Bu yıl Big Eyes ile çok iddialı geliyor. Oscar'a aday olma ihtimali bile var.

Saydığın filmlerini izlemedim.
Yani bilmiyorum Top 250'de bir filmi bile yok yani IMDB haksızlık yaptığı olabiliyor belki ama çok düşük puanlı filmleri de var.Big Eyes'e baktım da gerçekten iddialı bir yapım gibi duruyor Christoph Waltz'in olması da heyecanlandırdı ama değişik tarzda yönetmen diyorsak aynı tarz değil ama Wes Anderson daha çok ilgiyi hak ediyor bence.
Onun da The Grand Budapest Hotel ile Oscar'a iddialı olduğunu düşünüyorum.

Wes Anderson da farklı bir tarza sahip. Kendi tarzını yaratan kişiler her zaman anılmayı başarıyor.

Yakın zamanda Tim Burton'ın üç filmi Top 250'deydi ve ara ara yine giriyor. (Ed Wood, Edward Scissorhands, Big Fish)