Ev Kuşu'nda Radikal Değişikler!

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,890
Puanı
710
b2kdp8.jpg

Show Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen programı Ev Kuşu, bilindiği üzere cumartesi-pazar ünlü isimlerin evine misafir oluyordu, ancak programın sunucusu Evrim Akın'ın Pazar Sürprizi programında yaptığı açıklamaya göre 140 ünlü ismin evine konuk olan bu programa yeni sezonda halk kapılarını açacak! Ev Kuşu halkın evine ise boş gitmeyecek, evlerde yenilenmek istenilen, tadilat gerektiren yerlerden birinin masrafını karşılayacak. Yeni sezonda hafta içi ekrana gelecek olan yapımın ileriki günlerde saat ve tarih açıklaması yapması bekleniyor. Büyük değişiklerle yeni sezona hazırlanan programın nasıl ilerleyeceği merak konusu.

Ev Kuşu Yeni Bölümleriyle Yakında Show Tv'de!

Keşke format aynı kalsaydı, bu tür değişiklikler çoğu zaman ters tepebiliyor.

Son düzenleme:
Evrim varsa bir işte o iş tamamdır bence. Doğal bir sunucu ve yine ilgiyle izlenir bence. :D

Çok saçma olmuş :T evrim akın gibi neşeli birini böyle acitasyonlara sokmaya ne gerek var (b) bari haftasonu da eski halinde devam etse

O değil de 140 tane ünlü mü varmış. 😱 Bana kalırsa bu zorunlu bir değişiklik oldu her hafta ünlü bulmaları daha da zorlaşmıştı, bu şekilde de ilgi görür bence de. :)

Evim Şahane'nin aynısını yapıp önümüze koyacaklar bildiğimiz. Evim Şahane'den sonra yapılanlar tutmadı, zorlamasınlar bence.

Böyle güzel bir programın bu şekilde olması da çok kötü olmuş. Hafta sonu evde olunca izlerdim, artık hiç bakmam programa. Çok yanlış karar zaten.

Bu arada hafta içi her gün 12.30'da tekrarları var programın demek ki yeni sezona zemin hazırlıyormuş Show Tv. :)

ünlü konuklar olmayacaksa niye izleyelim banane milletin evinden. :) ünlü olunca en azından merak ediyor insan yaşantısını.

Yanlış bir hamle olmuş bence. Program eski haliyle gayet iyi reyting alıyordu. Neden böyle bir değişikliğe gerek dduyuldu anlamak güç. Bu format 90 lı yıllarda uzun süre Defne Joy tarafından da yapılmıştı. Ünlü bulmakta zorlandıkları düşünmüyorum.

Bu şekilde pek ilgi görür mü bilemiyorum gerçi evlerine gittikleri ünlülere de ünlü demek için bin şahit lazım. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy