Hayır vermiyor yasak. Dediğin gibi tadı yok memleket olmayınca da en kısa sürede katılır inşallahTürkiyeden sonra tadı kaçtı seninde içinde bir Türklük var
Hele canlı yayınıda kestiler netten tadı olmuyor ama sizin Alamanya netden veriyormu
- For Real - Athena
- Sertab Erener
- Şebnem Paker - Dinle
- Mor ve Ötesi - Deli
- maNga
Tövbe bismillah o liste ne @MasacRE- e daha müzik konusunda kütük dediğini görmiyeyim ben de demicem 😱 @destere 1.Şebnem gerisine karışmam derHayır vermiyor yasak. Dediğin gibi tadı yok memleket olmayınca da en kısa sürede katılır inşallah
haklıydık, haklıydık, haklıydık.
Aaa o konuda gerçekten haklıydınızhaklıydık, haklıydık, haklıydık.
Aaa yok bee Türkiyeden sonra öyle takip etmiyorum Aaa geçen yıl forumda izlemiştik işte goy goy olsun hem diye Bu yıl izleyen olursa sohbet olsun diye yine bakabilirimHer yıl izliyor musun?
haklıydık, haklıydık, haklıydık.
Şebnem Paker'i Türkiye'nin ilk onuna bile almamhaklıydık, haklıydık, haklıydık.
Şebnem Paker'i Türkiye'nin ilk onuna bile almam
Aaa boşuna kütük bey demiyorum ben buna lakaptan daha çok kalıp @S.G.A.T.sgatın verdiği listede şebnem pakerle sertabı başa yaz yeterli
diğer atinalı mor mangaları çöpe at gitsin
Etiketi becermemişsin ama geçte olsa farkettimönce bir sapları ayıralım geriye bunlar kalıyor
litvanya
rusya
avusturalya
romanya
yunanistan
azerbaycan
letonya
estonya
belçika
san marino
bulgaristan
hırvatistan
kıbrıs
makedonya
finlandiya
fransa
malta
israil
moldova
polonya
portekiz
slovenya
ispanya
ingiltere
isviçre
sırbistan
bunları ayrıca sonra tek tek kurcalayacağım ama şimdilik litvanya daha bir hoş gözüktü gözüme yani şarkısı çok şey etkileyici
saplardan alman sapı iyi söylüyor gibi birde @Dosi hatrına isveç sapını bir daha izlerim sanırım
norveç adına yarışan alexandre rybak bu kez sıvayıp batırmış kazandığı seneki şarkısının çeyreği etmez bu
Kütüklükle ne alakası var, beğenmiyorum o şarkıyı yahu zorla mıAaa boşuna kütük bey demiyorum ben buna lakaptan daha çok kalıp @S.G.A.T.
Hahah Aaa dizi olsun film olsun müzik olsun her şeyde zevklerin kötü ayoll Kütük ile alakası çok bence Kütük beyKütüklükle ne alakası var, beğenmiyorum o şarkıyı yahu zorla mı
görmesende olurdu larssonlar dururken bu kazmayla yarışılır mıEtiketi becermemişsin ama geçte olsa farkettim
ilk 10da oluruz
Senden zevkli olduğum kesinHahah Aaa dizi olsun film olsun müzik olsun her şeyde zevklerin kötü ayoll Kütük ile alakası çok bence Kütük bey
Hhaha Aaa tek mantıklı işin şuan Çukur izlemek olarak görüyorum vlla Kenanı izledin mi bilmiyorum onada bakarsan gelişme olurSenden zevkli olduğum kesin