- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Bence ilk on beşi görür.Gürcistan son birkaç yıldır hiç iddialı değil. Bu şarkı ile en fazla finala çıkar.
Bence ilk on beşi görür.Gürcistan son birkaç yıldır hiç iddialı değil. Bu şarkı ile en fazla finala çıkar.
Orasını tüm şarkıları dinledikten sonra tam olarak diyebilirim. Eğer diğer ülkeler de böyle ise evet 15-20 arası bi sırada yer alabilir.Bence ilk on beşi görür.
Diğer ülkelerin ulusal final şarkıları çok güzel gibi.Kati Wolf tekrar katılmış mesela.Orasını tüm şarkıları dinledikten sonra tam olarak diyebilirim. Eğer diğer ülkeler de böyle ise evet 15-20 arası bi sırada yer alabilir.
Bu arada Hollanda cidden çok iyi, bu tarzda şarkılar hep sürpriz yapıyor. Zaten Hollanda son yıllarda baya özen gösteriyor, yine de ilk 5'te olur gibi.
Bu yıl pek takip etmiyorum, bizimle ilgili ne gelişmeler var?Diğer ülkelerin ulusal final şarkıları çok güzel gibi.Kati Wolf tekrar katılmış mesela.
Sizinle hiç yok.Ama Şubat'ta Melodifestivalen'i izle ya.Onu biliyorsundur belkiBu yıl pek takip etmiyorum, bizimle ilgili ne gelişmeler var?
Yok ya senin kadar çooooook büyük ilgim yok Eurovision'a, ülkelerin şarkıları belli olunca dinlerim ve mayısta yarışmayı izlerim o kadar. Yani senin gibi ülkelerin finallerini falan takip etmiyorum.Sizinle hiç yok.Ama Şubat'ta Melodifestivalen'i izle ya.Onu biliyorsundur belki
Bendeki aşırı falza biliyorumYok ya senin kadar çooooook büyük ilgim yok Eurovision'a, ülkelerin şarkıları belli olunca dinlerim ve mayısta yarışmayı izlerim o kadar. Yani senin gibi ülkelerin finallerini falan takip etmiyorum.
Geçen yılkinden sonra bu yıl iddialı olmamız gerekiyor, bakalım.
Çok büyük olması da kötü. Mesela bu kadar fazla takip et ve herşey 3 gün yarışma ile bitsin. Sonra bir süre büyük boşluk oluyor gibi, kötü hissediyorsun.Bendeki aşırı falza biliyorum
Benimki üç günlük değil ki Ocak'tan Mayıs'a kadar ulusal finalleri filan izliyorumÇok büyük olması da kötü. Mesela bu kadar fazla takip et ve herşey 3 gün yarışma ile bitsin. Sonra bir süre büyük boşluk oluyor gibi, kötü hissediyorsun.
Ben de sen yaşlarımda aynı senin gibiydim.
Ama işte en önemli o 3 gün. Ulusal finallerden ne heyecan alıyorsun?Benimki üç günlük değil ki Ocak'tan Mayıs'a kadar ulusal finalleri filan izliyorum
İskandinavya'nınkiler çok güzel oluyor.İsveç'in ünlü şarkıcıları yarışıyor ve aşırı zevkliAma işte en önemli o 3 gün. Ulusal finallerden ne heyecan alıyorsun?
He.İskandinavya'nınkiler çok güzel oluyor.İsveç'in ünlü şarkıcıları yarışıyor ve aşırı zevkli
Aynen iyi olurHe.
Dur şu şarkılar için düzenli sabit bir konu açacam. Tüm şarkıları orada paylaşırız artık.Yoksa böyle çok düzensiz oluyor.
süper haber. handeyi gönderseler artıkSeneye Eurovision'a katılıyoruz,TRT genel müdürü açıkladı. @Cengo @Ahmad @Yakamoz-Asi @RevaN @-potterhead- @Tzira @BesaleT @OzaN @sokak sanati @yatutarsa @kaan955 @eros @denizz19 @xemrexxx
Evet olabilir,konuyu açacam kimi göndereceklerini merakla bekliyoruz?süper haber. handeyi gönderseler artık
Dünyanın en güzel haberini verdin bana şuan, yanımda olsan sarılırdım Nasıl sabretcem seneye kadar. Bir sürü adayım var.Seneye Eurovision'a katılıyoruz,TRT genel müdürü açıkladı. @Cengo @Ahmad @Yakamoz-Asi @RevaN @-potterhead- @Tzira @BesaleT @OzaN @sokak sanati @yatutarsa @kaan955 @eros @denizz19 @xemrexxx
2016.😉Seneye derken 2016 mi, yoksa Eurovision 2015 mi?