Halka ile çatışmasını istemem. Zorla ailedeki herkesi alıştırdım, Salı günleri kumandayı almama ses çıkarmıyorlar artıkTV den şifresiz yayın çok başka ya aslında daha keyiflimisafirle maç ayrıca başka izlenilir
Halka ile çatışmasını istemem. Zorla ailedeki herkesi alıştırdım, Salı günleri kumandayı almama ses çıkarmıyorlar artıkTV den şifresiz yayın çok başka ya aslında daha keyiflimisafirle maç ayrıca başka izlenilir
Çok uyanıksın sırf diziyi kaçırmayayım diye herkesi diziye alıştırmışsın yaHalka ile çatışmasını istemem. Zorla ailedeki herkesi alıştırdım, Salı günleri kumandayı almama ses çıkarmıyorlar artık
Anlaşma yaptık, salı ve perşembeleri kumanda benim, diğer günler sizin dedimÇok uyanıksın sırf diziyi kaçırmayayım diye herkesi diziye alıştırmışsın ya
İzlediğin dizilerin gününü kapmışsın hafta sonlarını da kaparsan muazzamdırAnlaşma yaptık, salı ve perşembeleri kumanda benim, diğer günler sizin dedimBir yolunu bulup haftaya cumartesi kumandayı kapmaya bakacam isveç'in Esc şarkısının belirleneceği gün Tv'den izlemek için
Ben Halka'yı izledikçe onlarda alıştı ama benim kadar dikkatli bakmıyorlar
Sadece ESC için 2 cumartesi kapsam yeterli. Hafta sonu illa şunu izleyeyim dediğim bir yapım yok. Survivor'u izliyorlar. Bende bakıyorum dokunulmazlık kısımlarınaİzlediğin dizilerin gününü kapmışsın hafta sonlarını da kaparsan muazzamdır
Oooo bizimkiler bu sene çok iyi iş çıkarmış, gerçekten şaşırdım ya. Hiç beklenmeyecek bi' performans olmuş. Şarkı gerçekten çok kaliteli duruyor, dinlerken o müziğin kalitesini alıyorsun.Almanya şarkısını seçti:
@kerem @Forumdash , benim şimdilik en beğendiğim bir şarkı oldu.(edit: o şarkı Almanya'nınki değil. Yanlış anlaşılma olmasın ) Gece güncelerim konuyu yeni detaylarla ve o şarkıyıda belirtirimkazanma ihtimali çok yüksek ve ilk 3 garanti bence
@Forumdash @kerem Fransa'nın şarkısının klibide yayınlanmış ama ben sahne performansını konuya paylaşacağım. Biraz bakındım ve galiba jüri artı halk oylamaları ile belirlenmiş. Ikinci olan şarkı bir yerden 62 puan alarak(halk oylaması olsa gerek) toplam 156 puan almış ve Bilal ise 50 puandaymış ama gelen puan 150 olmuş haliyle 200 puanla birinci olmuş. Baya yüksek oylama almış (halktan) 62 ile 150 arası baya uçurum var
Bu da klibi:
Fena değiller bu sene evet. Bak ışık hızı değilmişsinOooo bizimkiler bu sene çok iyi iş çıkarmış, gerçekten şaşırdım ya. Hiç beklenmeyecek bi' performans olmuş. Şarkı gerçekten çok kaliteli duruyor, dinlerken o müziğin kalitesini alıyorsun.Ama yinede bazı gıcık ortadoğu, balkan ülkelerinin politik oylamasından bize oy vereceğini sanmıyorum. Hadi bakalım hayırlısı. Yine ümitliyim.
Come va İsveç cadolozuİtalya'nın şarkısının sahne performansını henüz bulamadım ama klibi 27 milyon izlenmiş bile 😱 Bende beğendim açıkçası. ilk 3-5 te kesin gözüyle bakıyorum. Daha bilmediğimiz şarkılar var, oyüzden şimdilik birinci olur diyemiyorumsizce nasıl?
@Forumdash @turkuazz @kerem @mesmeso61 @HachiKo @xemrexxx @bazinga ve ilgililer...
İtalya'nın şarkısının sahne performansını henüz bulamadım ama klibi 27 milyon izlenmiş bile 😱 Bende beğendim açıkçası. ilk 3-5 te kesin gözüyle bakıyorum. Daha bilmediğimiz şarkılar var, oyüzden şimdilik birinci olur diyemiyorumsizce nasıl?
@Forumdash @turkuazz @kerem @mesmeso61 @HachiKo @xemrexxx @bazinga ve ilgililer...
Come va ne be? ben şuan bizim Melodifestival 4. bölüme bakıyorum. Son finalistlerimiz belirlenecek bu gece. Haftaya belli olur şarkımızCome va İsveç cadolozu
dinleyip bakalım şarkılaraİtalya'nın şarkısının sahne performansını henüz bulamadım ama klibi 27 milyon izlenmiş bile 😱 Bende beğendim açıkçası. ilk 3-5 te kesin gözüyle bakıyorum. Daha bilmediğimiz şarkılar var, oyüzden şimdilik birinci olur diyemiyorumsizce nasıl?
Şimdilik bunu ve Fransa'yı dinleyebilirsin. Öne çıkan şarkılar gibi. Haftaya büyük olasılıkla hepsi tamamlanmış olacaktırdinleyip bakalım şarkılara
haklısın ilk bu şarkıları dinleyeyimŞimdilik bunu ve Fransa'yı dinleyebilirsin. Öne çıkan şarkılar gibi. Haftaya büyük olasılıkla hepsi tamamlanmış olacaktırBen İtalya'nınkini beğendim. Bu akşamda İsveç'in son finalistlerini izledim ve hoşuma giden pek yoktu. Önceki elemeleri bilmiyorum hangileri finale çıktı. Bizim yarışmanın bu bölümü çoktan bitti. Türkiye olsa daha 2 saat beklerdik sonuç için
Şu çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama sunucu yanına gidip konuşunca topitop verdi çocuğahaklısın ilk bu şarkıları dinleyeyim
almanya fransa italyayı dinledim.başarılılar ama öbür şarkıları da dinleyip bakmak lazım.almanya çok başarılı buldum.italya nında seslendiren kişi çok başarılı ses.Şimdilik bunu ve Fransa'yı dinleyebilirsin. Öne çıkan şarkılar gibi. Haftaya büyük olasılıkla hepsi tamamlanmış olacaktırBen İtalya'nınkini beğendim. Bu akşamda İsveç'in son finalistlerini izledim ve hoşuma giden pek yoktu. Önceki elemeleri bilmiyorum hangileri finale çıktı. Bizim yarışmanın bu bölümü çoktan bitti. Türkiye olsa daha 2 saat beklerdik sonuç için
hahah topitopmu koptum ya iyimiş ya çok iyimişŞu çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama sunucu yanına gidip konuşunca topitop verdi çocuğaama beğenildi performansı. Büyük olasılıkla 1 yaşla çocukların Eurovision yarışmasını kaçırdı.
bu bölümde 70-80 yaşında kadında vardı
Ekli dosyayı görüntüle 65174
Arnavut'u tam dinleyemedim ama kendi müzikleri galiba ve buyüzdende olumlu yorumlara denk geldim.almanya fransa italyayı dinledim.başarılılar ama öbür şarkıları da dinleyip bakmak lazım.almanya çok başarılı buldum.italya nında seslendiren kişi çok başarılı ses.
Orda güldü herkes ama bence çocuk bozulmuştur bu duruma. Nezaketten aldı şekerihahah topitopmu koptum ya iyimiş ya çok iyimiş
Mutlaka bozulmuşturArnavut'u tam dinleyemedim ama kendi müzikleri galiba ve buyüzdende olumlu yorumlara denk geldim.
Öbür şarkılara da bakarım
Orda güldü herkes ama bence çocuk bozulmuştur bu duruma. Nezaketten aldı şekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?