zaten lö GAGA dedim prim yapıcak burdan yurucekFransa çok durgun ya, ben beğenemedim. Tarzından dolayı sms alabilir belki. Şarkıcının ilk halini de kaçırmayın bu arada.
zaten lö GAGA dedim prim yapıcak burdan yurucekFransa çok durgun ya, ben beğenemedim. Tarzından dolayı sms alabilir belki. Şarkıcının ilk halini de kaçırmayın bu arada.
Hayır olmaması daha mantıklı bence. Hem senelerce bu böyleo zaman @bazinga düzeltsin
Gece yada yarin bakarim. @Forumdash ben ve Kerem'in gecesi başlamadı daha. 2 saat gerideyiz diyeFransa çok durgun ya, ben beğenemedim. Tarzından dolayı sms alabilir belki. Şarkıcının ilk halini de kaçırmayın bu arada.
Az sonra ben yeni diziye başlicam 4 gibi gelicem yorumlamak içinGece yada yarin bakarim. @Forumdash ben ve Kerem'in gecesi başlamadı daha. 2 saat gerideyiz diye
Eskiden o saate daha forumda oluyordum ama uykumu bir düzene soktum. Hafta içi sizin saatle 1-2 arası uyuyorum yani bizim saatle 11-12 Hafta sonuda çok geç kalmıyorum eskisi gibiAz sonra ben yeni diziye başlicam 4 gibi gelicem yorumlamak için
Gece bitti sanırım. Hala da uyanığım.Gece yada yarin bakarim. @Forumdash ben ve Kerem'in gecesi başlamadı daha. 2 saat gerideyiz diye
Benim gece pek başlamadı, 12 de uyudum iyi alışmışım yeni düzenime. Bir ara profilde 2019 yılımda yapacağım ve yapmaya başladığım durumlar ile ilgili listemi yapmıştım. Tıkır tıkır uyguluyorum listemiGece bitti sanırım. Hala da uyanığım.
Aslında eurovisiona forumda ilgi bulunuyor çok fazla, konudan takip yapalım hep@bazinga dan onayı aldık
Geçen sene her bilgide yeni konu açıyorduk. Bu başlık A101altında güncelemeleri yaparım
@Forumdash @kerem böyle spoi kutsunamı alayım? Sonra olmadı ülke ülke ayrı spoi kutularına alırım. Bazı başka belirlenen ülkeler var ama türkcesine bakacam önce
@BesaleT @mesmeso61 @S.G.A.T. @anniegrant @serhatt @bazinga @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @Harunnn60 @Çiğdem- @xemrexxx @Forumdash @Ahmed @MasacRE @MEnes @Sherlock @dreamy @xemrexxx @DarkLegenD @eskici @pompy @tolgab @Yiğitt @kerem @denizz19 @turkuazz ve ilgililer
Ben uzun süre çok detaylı izlerdim. Bizim burdaki tüm programlara bakıp diğer ülkelerin videolarını tanıtan programlarıda kaçırmazdım. Türkiye geri çekilince ve üniversiteye başlayınca bırkamıştım. Bu sene detaylı izlemeye karar verdimAslında eurovisiona forumda ilgi bulunuyor çok fazla, konudan takip yapalım hep
Türkiye katılmayınca yerli kanalda da yayın bulunmuyor bende youtubeden yayını takip yapıyordum bu defada sanırım youtubeden takipleyeceğimBen uzun süre çok detaylı izlerdim. Bizim burdaki tüm programlara bakıp diğer ülkelerin videolarını tanıtan programlarıda kaçırmazdım. Türkiye geri çekilince ve üniversiteye başlayınca bırkamıştım. Bu sene detaylı izlemeye karar verdim
Ben isveç kanallarımı bağlattım. Televizyondan takip edeceğim Friends'ide izliyorum Tv'den artı bizde UEFA ve Şampiyonlar ligi şifresiz rahatça izleniliyorTürkiye katılmayınca yerli kanalda da yayın bulunmuyor bende youtubeden yayını takip yapıyordum bu defada sanırım youtubeden takipleyeceğim
YouTube yada uydudan Azeri kanaldan bakarım sanırım yarışmaya bu arada sizde maç yayınlarının tvde yayınlanmaları iyiymiş yaBen isveç kanallarımı bağlattım. Televizyondan takip edeceğim Friends'ide izliyorum Tv'den artı bizde UEFA ve Şampiyonlar ligi şifresiz rahatça izleniliyor
Martın ilk haftası şarkı ile birlikde açıklayacaklar bizde. Merakla bekliyorum.Son 2 senedir iyi bit hit çıkmıyor hiç. 2016'dan sonra tatmin olmuyorum. Portekiz'in yada İsrail'in şarkısını hatırlayan var mı? Hele İsrail'in şarkısı evet kulağa hoş geliyor ama Eurovision kalitesinde bir şarkı mı hayır tabii ki. Keşke biz katılsaydık şu son 2-3 senede her daim ilk 5'te olurduk.
Yine sizi desteklemeye devam. @Ahmed
Şu son 2-3 senedir berbat gidiyordunuz. Tekrardan İsveçlilerle görüşsenize bİ şarkı yazsınlar size.Martın ilk haftası şarkı ile birlikde açıklayacaklar bizde. Merakla bekliyorum.
Kaç yıldır bizim yayıncı kanalın yeni patronu ilgilenmiyordu yarışma ile o yüzden baya düşük gidiyorduk. Bu yıl hem delagasyonun patronu hem kanalın patronu değişti. Güzel atılımlar bekliyoruz.
Öyle evet. Bir ara kablodan çıktı kanallar ve Tv vergisi alınıyordu, sen kanalları izlesende izlemesende. Baya problemli o kısım ama artık maaşlardan kesinti yapılacak Kanallarıda fiber internet yoluyla Tv'ye bağlattılar. Her eve kutu falan dağıttılar bende buaralar Türk televizyonunu izlemeyi bıraktığım için en iyisi isveç kanalarınıda taktırayım dedim maç günleri eve misafirlerim gelirYouTube yada uydudan Azeri kanaldan bakarım sanırım yarışmaya bu arada sizde maç yayınlarının tvde yayınlanmaları iyiymiş ya
Hayır tam tersi yerli birilerinin yazması için herkes baskı yapıyor. 350den fazla şarkı gönderilmiş başvuru zamanı, hem yerli hem tüm dünyadan. Onların içinden seçecekler şarkıyı.Şu son 2-3 senedir berbat gidiyordunuz. Tekrardan İsveçlilerle görüşsenize bİ şarkı yazsınlar size.
Aaa iyi bakalım hadi bu sene umutluyuz sizden o zaman. Şarkılar belirlensin görüşlerini bize de aktar.Hayır tam tersi yerli birilerinin yazması için herkes baskı yapıyor. 350den fazla şarkı gönderilmiş başvuru zamanı, hem yerli hem tüm dünyadan. Onların içinden seçecekler şarkıyı.
TV den şifresiz yayın çok başka ya aslında daha keyifli misafirle maç ayrıca başka izlenilirÖyle evet. Bir ara kablodan çıktı kanallar ve Tv vergisi alınıyordu, sen kanalları izlesende izlemesende. Baya problemli o kısım ama artık maaşlardan kesinti yapılacak Kanallarıda fiber internet yoluyla Tv'ye bağlattılar. Her eve kutu falan dağıttılar bende buaralar Türk televizyonunu izlemeyi bıraktığım için en iyisi isveç kanalarınıda taktırayım dedim maç günleri eve misafirlerim gelir