Eurovision 2025 | Genel Yorum Konusu

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,003
Puanı
710
IMG_4532.jpeg

Bu sene 69. kez izleyeceğimiz Eurovision Şarkı Yarışması, geçen sene İsviçre temsilcisi Nemo’nun zaferiyle sonuçlanmasının ardından 13, 15 ve 17 Mayıs tarihleri arasında Basel kentinde düzenlenecek.

Eurovision Şarkı Yarışması 2024’te yarışan tüm ülkeler bu sene de yer alırken ek olarak Karadağ, 2 sene aranın ardından tekrar katılım sağlayacak ve 2025’te toplamda 38 ülke yarışacak. Türkiye 12 yıldır olduğu gibi bu yıl da organizasyonda yer almayacak.

Eurovision 2025 hakkındaki yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

(Ülkeler yavaş yavaş temsilcilerini ve şarkılarını belirlemeye başladı. Şarkılar belli oldukça konu düzenlenecektir…)

🇦🇱 Arnavutluk:

🇲🇪 Karadağ:

Son düzenleme:
Nihayet geldi konu :Z
Eline sağlık @dreamy
Tüm ülkeleri böyle tek tek ekleyeceksen evet dediğin gibi spoi gerekir ama bence konu canlanması adına her ülke belirledikçe konu altından paylaşım yap (mesaj kısmında). Sonra hepsi genelde tek videoda paylaşılıyor. Onu paylaşabilirsin.
Zamanla karar verirsin.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and dreamy
Nihayet geldi konu :Z
Eline sağlık @dreamy
Tüm ülkeleri böyle tek tek ekleyeceksen evet dediğin gibi spoi gerekir ama bence konu canlanması adına her ülke belirledikçe konu altından paylaşım yap (mesaj kısmında). Sonra hepsi genelde tek videoda paylaşılıyor. Onu paylaşabilirsin.
Zamanla karar verirsin.
Evet öyle yaparım, hem konuya hem mesaj kısmına eklemeyi düşünüyordum ben de. Mart’a kadar çoğu ülke adaylarını belirler zaten tek videoyu paylaşırım o zaman da. Ya da çalma listesini :A

Keşke biz de katılsaydık ama işte…

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet öyle yaparım, hem konuya hem mesaj kısmına eklemeyi düşünüyordum ben de. Mart’a kadar çoğu ülke adaylarını belirler zaten tek videoyu paylaşırım o zaman da. Ya da çalma listesini :A

Keşke biz de katılsaydık ama işte…
O keyfi özlemişim ama ben en azından İsveç sayesinde o heyecanı yaşamaya devam ediyorum bir nevi. Bir ara uzak kalmıştım ama şu an çalıştığım okulda Mello’ya çok önem veriyorlar. Bu sene çok daha iyi hakim olurum adaylara.

İsveç Melodifestival’e 1 Şubat tarihinde başlayacak ve finali 8 Mart’ta yapılacak. Şarkımızın belirlenmesine daha 2 aydan fazla bir süre var :A

• Beğendim
O keyfi özlemişim ama ben en azından İsveç sayesinde o heyecanı yaşamaya devam ediyorum bir nevi. Bir ara uzak kalmıştım ama şu an çalıştığım okulda Mello’ya çok önem veriyorlar. Bu sene çok daha iyi hakim olurum adaylara.

İsveç Melodifestival’e 1 Şubat tarihinde başlayacak ve finali 8 Mart’ta yapılacak. Şarkımızın belirlenmesine daha 2 aydan fazla bir süre var :A
Sizin geçen sene temsilciniz ortalamaydı ama çoğu ülkeye göre tabii daha kaliteliydi her zamanki gibi. İsveç ve İsviçre benim zevkime en çok uyan iki ülke sanırım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sizin geçen sene temsilciniz ortalamaydı ama çoğu ülkeye göre tabii daha kaliteliydi her zamanki gibi. İsveç ve İsviçre benim zevkime en çok uyan iki ülke sanırım. :A
Geçen seneki temsilcilerimiz Norveçli ikizlerde galibi. O kadar aklımda yer edinmemiş :A
Ben Loreen’in şarkıyı dinleyince tamam bu. Şampiyon olacak diye net hissetmiştim. Onun haricinde diğer işlemler bir türlü heyecanlandırmamıştı.
Bakalım bu sene hangi ünlü isimler katılacak. İlk 5 olalım yeterli :A

• Güldürdün
Yaṣadığım ülkede olması güzel. Bilet satıṣları 10 Ocak'a kadar ön kayıt yapılıyor ṣuan ama gitmeyeceğim. Basel uzak değil, 60 km falan bana. Basel'de olması ṣaṣırttı bir yönden, Zürih'te yapılır diye düṣünüyordum. Ama Basel stadyumu büyük, o yüzden normal. İsviçrede masraflar sebebiyle çoğu kiṣi eleṣtirmekte, bazı kesimler ise organizasyonun tam bir fiyasko olacağını düṣünüyor. İsviçre küçük bir ülke, büyük ihtimal her yönüyle etraftaki ṣehirleri de etkileyecek büyüklükte bir organizasyon. Bakalım nasıl olacak.

• İlginç
Reactions: dreamy
Geçen seneki temsilcilerimiz Norveçli ikizlerde galibi. O kadar aklımda yer edinmemiş :A
Ben Loreen’in şarkıyı dinleyince tamam bu. Şampiyon olacak diye net hissetmiştim. Onun haricinde diğer işlemler bir türlü heyecanlandırmamıştı.
Bakalım bu sene hangi ünlü isimler katılacak. İlk 5 olalım yeterli :A
Loreen ESC’nin yıl sonu Top 250 listesinde de ilk ikiyi kaptırmamış helal olsun, bambaşka seviye. :A Ünlü isimlerin katılacağı garanti mi ki? :A

• Harika
Reactions: 12.Adam and Dosi
Loreen ESC’nin yıl sonu Top 250 listesinde de ilk ikiyi kaptırmamış helal olsun, bambaşka seviye. :A Ünlü isimlerin katılacağı garanti mi ki? :A
Sık sık Melodifestivali ile alakalı haberler düşüyordu ana sayfama. Sunucularımız bile belli.
Ben yarına detaylı bakıp sonra konuda belirtirim.
2 gündür evdeydim yarına yine iş var. Fazla ayarı kaçırmadan gideyim :A

• Güldürdün
Yeni şarkılar yok mu @dreamy ?
Ben bi bakayım şimdi bizim medyaya
------

Evet tüm katılacaklar belli olmuş

Bu sene 69. kez izleyeceğimiz Eurovision Şarkı Yarışması, geçen sene İsviçre temsilcisi Nemo’nun zaferiyle sonuçlanmasının ardından 13, 15 ve 17 Mayıs tarihleri arasında Basel kentinde düzenlenecek.

Eurovision Şarkı Yarışması 2024’te yarışan tüm ülkeler bu sene de yer alırken ek olarak Karadağ, 2 sene aranın ardından tekrar katılım sağlayacak ve 2025’te toplamda 38 ülke yarışacak. Türkiye 12 yıldır olduğu gibi bu yıl da organizasyonda yer almayacak.

Eurovision 2025 hakkındaki yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

(Ülkeler yavaş yavaş temsilcilerini ve şarkılarını belirlemeye başladı. Şarkılar belli oldukça konu düzenlenecektir…)

🇦🇱 Arnavutluk:

🇲🇪 Karadağ:

bu etkinliği hep (değil) ilk kez sevmişimdir:D izleyeceğim ne mutlu bana

Måns Zelmerlöw yeniden katılacak. @dreamy

Şu kızlar zamanında kazanamamıştı ama şarkıları çok popüler oldu. Bu sene katılacaklar. Yine tuhaf isimli bir şarkıları var :A
Eski şarkı buydu

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin