O seni yatırır inş.
O seni yatırır inş.
Yatma kalkma işlerinde usta sensinO seni yatırır inş.
Secdeye yatma konusunda evet.Yatma kalkma işlerinde usta sensin
Nasıl şarkı gönderdiyseniz batağına düştüm. Eğer sahne performansı çok iyi olursa kazanmaması için bir neden yok…İsviçreli eleman hakkında fena ṣeyler duydum @xemrexxx ne kadın ne erkeğim diyormuṣ galiba
Nasıl şarkı gönderdiyseniz batağına düştüm. Eğer sahne performansı çok iyi olursa kazanmaması için bir neden yok…
Opera, pop, rap sentezlenmiş ve ortaya müthiş bir iş çıkmış. İsviçre artık kazanmalı ya, son yıllarda çok kaliteli şarkılarla geliyorlar.Daha dinlemedim ama sen böyle yazınca merak ettim ṣimdi.
Yatma kalkma işlerinde usta sensin
Opera, pop, rap sentezlenmiş ve ortaya müthiş bir iş çıkmış. İsviçre artık kazanmalı ya, son yıllarda çok kaliteli şarkılarla geliyorlar.
Daha dinlemedim ama sen böyle yazınca merak ettim ṣimdi.
Oooo erken açılmış bu yıl bu konu.
Bu şarkıyı ve sahnesini ben de seviyorum. Şimdiye kadar yayınlanan şarkılar arasında açık ara birinciliğe en yakın olan bu.
Ben bunun dışında İtalya, Belçika ve İsviçreni de beğeniyorum.
Jüriden 0 alıp, halktan 350 puan alıp...Sonuncu gidip biranda ilk 3 girecek şarkı
Zor dostum zor…
Bizim birinciyiz belli kardeş ülke AzerbayCAN.
Yapsa yapsa sadece İsve. yapardı bunu. Nostaljiye hazır olun.Bence Eurovision’un sistemini eleştirmesi gereken en son ülkeler Türkiye ve Azerbaycan.
Çünkü tarih boyunca bir birine devamlı 12 veren ülke olmadı bizlerden başka ama yine en çok biz sızlanıyoruz.
Şimdiye dek 6 ülke yarışacak olan şarkıcı ve şarkılarını açıkladı. Lüksemburg'un 30 yılı aşkın sürenin ardından dönüşü çok sürpriz oldu, darısı başımıza artık.
@Ahmed @phoebebuffay @-potterhead- @bazinga @Yakamoz-Asi @The_Erinch @dreamy @Hazem @Angelica @12.Adam @Sherlock @MasacRE @Mehmet Can @umuttanyel ...
Zor dostum zor…
Bizim birinciyiz belli kardeş ülke AzerbayCAN.
Aslında çok güzel bir şarkının... Komşuluk ilişkileri zayıf yada küçük bir ülkeyse....Telefon oylamasında çok düşük puan alıyor.
Bu yarışmanın en büyük sıkıntısı bu yıllardır.
Bence Eurovision’un sistemini eleştirmesi gereken en son ülkeler Türkiye ve Azerbaycan.
Çünkü tarih boyunca bir birine devamlı 12 veren ülke olmadı bizlerden başka ama yine en çok biz sızlanıyoruz.
İsveç’imiz şarkısını seçti.
Norveçli ikizler kazandı. Melodifestival daha çok izleyiciye ulaştığı için Norveç yerine İsveç tercih edilmiş. Geçen seneki şarkımızı ilk dinlediğimde işte bu kazanacağız demiştim. Bu şarkı için hiç bir şey hissetmedim ilk dinlemede. Diğer ülkeleri dinlemediğim için kıyaslama yapamam.
Başarılar İsveç
Oooo erken açılmış bu yıl bu konu.
Fena değil ama 1.'lik şansı düşük bir şarkı. Yükselmedim açıkçası ama eli yüzü düzgün olmuş en azından.
Troll şarkılar iyice moda oldu. 2000'lere geri dönüyoruz anlaşılan. Tek farkları orjinal olmamaları...
2 haftada 10 milyon görüntüleme almış 🫣
Evet ortalama bir şarkı. Final şansı yüksek ama en iyi ihtimalle Top 15 olur. Bence zaten kimsenin öyle Top 5 ve ya Top 10 beklentisi yok. Bu yıl çok güçlü şarkılar var.Fena değil ama 1.'lik şansı düşük bir şarkı. Yükselmedim açıkçası ama eli yüzü düzgün olmuş en azından.
------
Troll şarkılar iyice moda oldu. 2000'lere geri dönüyoruz anlaşılan. Tek farkları orjinal olmamaları...
İsviçre, Hırvatistan, Belçika favorilerim. Avusturya, Fransa ve İsveç de hiç fena değiller. Ayrıca Yunanistan ve İsrail sürpriz yapabilir gibi. Gene olarak bu senenin şarkılarını çok güçlü bulmadığımı söylemeliyim. Geçen seneki Finlandiya bu yıldan çok rahat 1. çıkardı, yazık oldu.Son şarkılardan sonra sıralamam şöyle şekillendi. Finale az kala bu mesajı alıntılarım.
12 p. - İsviçre
10 p. - Hırvatistan
8 p. - Belçika
7 p. - İtalya
6 p. - Yunanistan
5 p. - Ukrayna
4 p. - Norveç
3 p. - Birleşik Krallık
2 p. - İsveç
1 p. - Azerbaycan
Cha Cha Cha çok abartıldı ya, Kaarija’nın canlı performansı berbattı o yüzden iyi ki geçen seneye denk geldi de Loreen eledi.İsviçre, Hırvatistan, Belçika favorilerim. Avusturya, Fransa ve İsveç de hiç fena değiller. Ayrıca Yunanistan ve İsrail sürpriz yapabilir gibi. Gene olarak bu senenin şarkılarını çok güçlü bulmadığımı söylemeliyim. Geçen seneki Finlandiya bu yıldan çok rahat 1. çıkardı, yazık oldu.
Bence şarkılar bir yana Hırvatistan kazanmalı. Bıktık hep aynı ülkelerin kazanmasından. Yeni yüzler görmek istiyoruz artık. İsveç, Ukrayna, İtalya vs. bir süre uzak dursun yarışmadan.Cha Cha Cha çok abartıldı ya, Kaarija’nın canlı performansı berbattı o yüzden iyi ki geçen seneye denk geldi de Loreen eledi.
Bu sene net favori olmaması esktra heyecan katıyor. İsviçre, Hırvatistan, İtalya, Ukrayna dörtlüsünden biri kazanacak bence yarışmayı. İtalya’yi nasıl buldun?
Big Five olduğundan dolayıdır.Bence şarkılar bir yana Hırvatistan kazanmalı. Bıktık hep aynı ülkelerin kazanmasından. Yeni yüzler görmek istiyoruz artık. İsveç, Ukrayna, İtalya vs. bir süre uzak dursun yarışmadan.
İtalya fena değil ama yükseltmedi beni. Muhtemelen ilk 10'a girecektir ama dereceye girer mi emin değilim diyecektim ama İtalya olunca ilk 5 kesin diyorum. Eurovision'ın en prestijli ülkelerinin başını çekiyor çünkü.
İsviçre de kazanmamış bayadır. İki ülkeden biri şampiyon olursa sıkıntı olmaz benim için.Bence şarkılar bir yana Hırvatistan kazanmalı. Bıktık hep aynı ülkelerin kazanmasından. Yeni yüzler görmek istiyoruz artık. İsveç, Ukrayna, İtalya vs. bir süre uzak dursun yarışmadan.
İtalya fena değil ama yükseltmedi beni. Muhtemelen ilk 10'a girecektir ama dereceye girer mi emin değilim diyecektim ama İtalya olunca ilk 5 kesin diyorum. Eurovision'ın en prestijli ülkelerinin başını çekiyor çünkü.