İsrail alır gibiOranlar güncellendi. Norveç, Fransa ve İtalya'nın oranları yükseldi Güney Kıbrıs listeye girdi.
4 Mayıs 2018
İsrail alır gibiOranlar güncellendi. Norveç, Fransa ve İtalya'nın oranları yükseldi Güney Kıbrıs listeye girdi.
4 Mayıs 2018
Geçen senede Bulgaristan ve İtalya uzun süre 1.götürdü ama Portekiz süpriz yapıp kazanmıştı belli olmuyor. Ama favori tabiki İsrail.İsrail alır gibi
Tabi sonda değişebilir dediğin gibi beli olmazGeçen senede Bulgaristan ve İtalya uzun süre 1.götürdü ama Portekiz süpriz yapıp kazanmıştı belli olmuyor. Ama favori tabiki İsrail.
İsrail'e jüri oy verir mi? Halk oylamasında 1. ci olacağı muhtemel ama sonda jüri oylarıyla ilk sırayı kaptıracak diye düşünüyorum.Geçen senede Bulgaristan ve İtalya uzun süre 1.götürdü ama Portekiz süpriz yapıp kazanmıştı belli olmuyor. Ama favori tabiki İsrail.
Bilemiyorum jüri oylarında Estonya 1.sırayı alabilir bence.İsrail'e jüri oy verir mi? Halk oylamasında 1. ci olacağı muhtemel ama sonda jüri oylarıyla ilk sırayı kaptıracak diye düşünüyorum.
Bulgaristan'ın sahne şovu çok basit kaçacak gibi duruyor şarkı güzel tamam ama sahnede iyi iş çıkmazsa işleri zor 1.lik için.Kıbrıs ve Bulgaristan.