Deniz kadar başına yumurtalar düşsün
Sertab Erener çıktı işte bizden.Ben çok tanınmış birisinin zirveye çıktığına çok rastlamadım.
İngiltere Blue grupu ile gittiğinde çok alt sıralarda yer almıştı, ya da Fransa 2009 senesinde tanınmış birisi ile gitmiştiler ama sonuç hüsran.
Bugün MS'de Sertab Erener'in şarkısını dinleyince eskilere gittim. Resmen 2003'de yarışmanın baştan 1.cisi bizmişiz yahu.
Bir kez artık grup göndermeyelim gerçi gönderdiğimiz gruplar iyi derece aldılar. Manga 2.olmuştu mesela.
Ama ben bir bayan sanatçı gönderme taraftarıyım.2016'da ilk 5'de olmalıyız kesinlikle.
Evet baktım kaynaklara adımız geçmiyor.2016'da da yokuz sanırım maalesef. 😛
Evet baktım kaynaklara adımız geçmiyor.Sanırım seçim sonuçlarını bekliyorlar.
bence aynur aydın temsil etmeli..çünkü yabancı dildede şarkıları bulunuyor ayrıca çok orijinal okuyor inglizce şarkıları
o zaman ihtimal olabilirBaşvuru tarihini mi ne kaçırmışız galiba bir de sanırım o yüzden de yokuz.
Aynur Aydın'ın kendisi de istiyor diye biliyorum, 2017 için neden olmasın?
Allah allah ya olur mu öyle şey.Başvuru tarihini mi ne kaçırmışız galiba bir de sanırım o yüzden de yokuz.
Aynur Aydın'ın kendisi de istiyor diye biliyorum, 2017 için neden olmasın?
Allah allah ya olur mu öyle şey.Koca devlet niye kaçırsın daha vardır ya.
Bu arada sen konuda Can Bonomo çok detone oldu deyince bir izleyeyim dedim gerçekten kötü ya.İlgilenmiyorlarsa kaçırmışlardır, ek süre falan vardır ama belki.
Bu arada sen konuda Can Bonomo çok detone oldu deyince bir izleyeyim dedim gerçekten kötü ya.İyi yine 7.olmuşuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?