Eurovision 2016'da Türkiye'yi Kim Temsil Etmeli?

Sertab Erener çıktı işte bizden.

Kenan Doğulu, Hadise, Athena, Manga gibi tanınmış isimler hep başarılı oldular. 2003'ten bu yana gönderdiğimiz her çok iddialı isim başarılı oldu. Arada Sibel Tüzün, Gülseren, Yüksek Sadakat gibi daha istisna isimler gönderince başarısız olduk. (Gerçi Yüksek Sadakat da başarılı olabilecek bir ekipti de şarkı pek iyi olmayınca ve özellikle sahne performansı, kostüm falan berbat olunca yarı finali bile geçemedik.
)

Bence de Atiye ve Aynur Aydın ikilisinden biri olmalı.

Son düzenleme:
Edis gitsin,Hem kendi icin bir sinav olur hem taninir .

İrem Derici

Şaka bir yana iyi bir ingilizceye hakim biri olması gerekir
Atiye ?

Bugün MS'de Sertab Erener'in şarkısını dinleyince eskilere gittim. Resmen 2003'de yarışmanın baştan 1.cisi bizmişiz yahu.

Bir kez artık grup göndermeyelim gerçi gönderdiğimiz gruplar iyi derece aldılar. Manga 2.olmuştu mesela.
Ama ben bir bayan sanatçı gönderme taraftarıyım.
2016'da ilk 5'de olmalıyız kesinlikle.

2016'da da yokuz sanırım maalesef. 😛

Bizde öyle bir yetenek olduğunu düşünmüyorum.

Gökhan belki sahalara dönerse, çünkü en iyi alternatif o. O çılgınlıkta, o istekte biri lazım.

bence aynur aydın temsil etmeli..çünkü yabancı dildede şarkıları bulunuyor ayrıca çok orijinal okuyor inglizce şarkıları

Evet baktım kaynaklara adımız geçmiyor.
Sanırım seçim sonuçlarını bekliyorlar.

Başvuru tarihini mi ne kaçırmışız galiba bir de sanırım o yüzden de yokuz.

bence aynur aydın temsil etmeli..çünkü yabancı dildede şarkıları bulunuyor ayrıca çok orijinal okuyor inglizce şarkıları

Aynur Aydın'ın kendisi de istiyor diye biliyorum, 2017 için neden olmasın?

Başvuru tarihini mi ne kaçırmışız galiba bir de sanırım o yüzden de yokuz.

Aynur Aydın'ın kendisi de istiyor diye biliyorum, 2017 için neden olmasın?
o zaman ihtimal olabilir
yabancı dili kullanması en iyi avantajı olacaktır.

aynur aydına alternatif atiyede olabilir aslında..ama aynur aydın biraz daha ağır basıyor..

Hep hayalim oldu Tarkanin oraya gitmesi ama bu imkansiz artik istemiyorumda zaten o yarisma politika yarismasina dondu

edis gitsin