Yok da kazandığı sene efsaneydi de o şarkının nesini beğendiniz anlamadım ben onu. Bu yıla nazaran mı beğendiniz yoksa genel olarak mı onu da anlamadım.

Ben favori gösterilen Estonyayı falan da beğenmedim bu sene. Bir tek İsveçin şarkısı iyi.

İçimi baydı Kıbrıs.

20'li sıralarda olur.

Kıbrıs, yarı finalden çıkması bile süpriz oldu iyi değil şarkı sahne de fena değil ama yeterli de değil bence.

Şarkı:3/10
Sahne:4/10

Total:3.5/10

Bitsin artık bu çile!!!

Yunanistan.. pardon Kibris mi deniyor oraya?

Isvec gibi hareketli bir sarkidan sonra böyle bir sarki gelmesi büyük talihsizlik bence. Sarki Temiz okundu ama cok durgun ve eurovision'u kazanacak gibi durmuyordu. Acikcasi bir daha acip dinlemem.

3.5/10

Kıbrıs vasat şarkılardan biri:

5.5/10

Bu yılkiler arasından. Önceki yılları ne yapalım şu an.

Kıbrıs'ın şarkısı Eurovision'a uygun değil ama benim genel olarak sevdiğim bir şarkı. İsveç'ten sonra arada kaynadı ama ben bir sürpriz bekliyorum bu şarkıdan, ilk 10'a yakın bir yerlerde bitirebilir. Tahminim 12-15 arası.

8/10

Bankacı tipli Kıbrıs'lı elemanın parçası uyuttu.

Güney Kıbrıs`lı şarkıcı çok güzel yorumladı şarkıyı,yine dinlerim ben

5.5/10

12. Australia

Bence konuk olarak ilk defa katıldığı yıl daha çok özen gösterilebilirdi. Şarkı eh işte. Ama konuk olduğu için birçok ülkeden iyi puan alacağı kesin.

5.5/10

Avustralya'nin Eurovision'u kazanacagini düsünüyorum da ne kadar mantik disi olur ya.

Sarki cok iyi bence. Konuk diye sempatilik yapacaklar da cok oldugunu düsünürsem ilk 5'e girme ihtimali yüksek bir sarkiydi.

9/10

Avusturalya kendi adına renkli,güzel bir başlangıç yaptı Eurovision`a

7.5/10

Avustralya, Bruno Mars tipi bir şarkı ve Bruno Mars'ın vazgeçilmezi aynı şapka.
Şarkı fena değil ama çok iyi de değil çok kötü de değil orta sıralarda takılır.

Şarkı: 7/10
Sahne: 7/10

Total: 7/10

O kadar İsveç, Rusya, İtalya falan diyoruz ama olur da Avustralya kazanırsa çok gülerim.
Hoşgeldin oylarıyla ilk 5'te bitirecekler kuşkusuz, şarkı da güzel.

8.5/10

Avusturalya bu seneki favorilerimden birisi. Şarkı çok çok iyi.

8.5/10

Avustralya sarkisinda Bruno Mars tarzina benzettim sanki. Baska benzeten oldu mu?

Avustralya'nın burda ne işi var diye soruyorsanız ben de bilmiyorum.

Şarkı ortalama üstü. İlk 10 da olur.

8/10