Sırbistan'lı ablamızın sesi fena değildi ama şarkı sıradandı:

5.5/10

Bu arada benim puanlar yine yüksek kaldı. Baştan yüksek tutunca şimdi düşüremiyorum çok aşağılara. :D

09. Norveç

Her ne kadar bu yılın en favori ülkelerinden birisi olsa da ben pek beğenmiyorum. Aşırı slow ve sıkıcı.

4/10

Norvec

Kadin'in yari Isvicreli olmasi dikkat cekici. :D

Temiz ve cok dogal söylediler bence. Güzel sarkiydi. Sahneydi de iyi kullandilar. Favorilerim arasinda diyebiliriz.

9.5/10

Norveç, şarkı çok güzel erkek solistin sesi baya iyi bence.

Şarkı: 10/10
Sahne: 7/10

Total: 8.5/10

Norveç
Son kısımlarıyla toparladı biraz ama genel olarak çok da iyi değildi
7.5/10

Bizim evde internet gitti de, Norveç'in yarısını kaçırdım ben. Bu yüzden şarkının bildiğim haline puan vereceğim, zaten sevdiğim bir şarkıydı. Ancak bu sene çok düet var ve Estonya'nın düeti karşısında pek şansı yok. Ama ilk 10'da bitirecektir büyük ihtimalle.

8.5/10

Isvec

Favoriler arasinda gösteriliyor. Fena degildi bence de. Sahne kullanimi oldukca dikkat cekiciydi. Sarki beni tatmin etmedi pek. Nakarat kismi fena sayilmaz.

8.5/10

İsveç, şarkı güzel sahne güzel 1.lik için İtalya ile yarışır bence hatta 1.olma ihtimali de yüksek. :)

Şarkı:9/10
Sahne:10/10

Total: 9.5/10

10. İsveç

Tek kelimeyle muhteşem. Adam çok yakışıklı ya. :D

10/10

İsveç iyi şüphesiz ama kazanacak kadar iyi mi bilemiyorum. Benim favorim değil en azından. Sahne şovu çok iyi, arkada geri vokal gibi gelen şu an teknik olarak tarif edemeyeceğim gelen kısım çok güzel. Kazanırsa çok itiraz etmem ama daha iyisi olabilir. :):)

8/10

Bir tek ben mi beğenmedim Norveçi. Noluyor bana? :D

6.5/10
@Ahmad da beğenmemiş sizin ülke olarak bir sorununuz var galiba Norveç ile. :D