Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
İsveç 1.oldu ama San Marino tt oldu
San Marinolu çocuk geçen Perşembe Twitter'dan İsveç'e giydirmiş azıcık, ondan mı ki acaba.
İsveç 1.oldu ama San Marino tt oldu
Yok şu oyları açıklayandan da olabilirSan Marinolu çocuk geçen Perşembe Twitter'dan İsveç'e giydirmiş azıcık, ondan mı ki acaba.
Valentina Monetta. Kadın Eurovision'dan bir türlü kopamadı.Yok şu oyları açıklayandan da olabilir
Valentina'm benim.Yalnız Perşembe de green roomdaydı kadın.Belki dikkatini çekmiştirValentina Monetta. Kadın Eurovision'dan bir türlü kopamadı.
Valentina'm benim.Yalnız Perşembe de green roomdaydı kadın.Belki dikkatini çekmiştir
Kadın Perşembe Viyana'daydı.Hatta durHiç fark etmemişim. Salı günkü yarı finalde de Mariya Şerifoviç vardı basın toplantısında falan gösterdiler hatta.
Kadın Perşembe Viyana'daydı.Hatta dur
Neyse iyi gecelerAa şimdi hatırladım şu fotoğrafı gördükten sonra, doğru görmüştüm Perşembe günü. Unutmuşum o zaman orada olduğunu. Evde internet kesilip duruyordu da bazı yerlerini izleyemedim 2. yarı finalin, finalde de Norveç'in yarısını kaçırdım hatta bu yüzden.
Isvec her sene yarismaya cok titizlikle calisiyor. Haftalarca suruyor birinciyi secmeleri.Tebrikler, İsveç kazandı. @dosimosi
Bize genelde oy veren ülkeker 1. yarıfinalde çıkmış. O nedenle şu an bizden önde olanlar geride.Yarı final sonuçları da belli oldu. Azerbaycan az kalsın finale çıkamıyormuş. 😱
1. Yarı Final
1- Rusya (182)
2- Belçika (149)
3- Estonya (105)
4- Gürcistan (98)
5- Romanya (89)
6- Yunanistan (81)
7- Ermenistan (77)
8- Macaristan (67)
9- Sırbistan (63)
10- Arnavutluk (62)
11- Moldova (41)
12- Belarus (39)
13- Danimarka (33)
14- Hollanda (33)
15- Makedonya (28)
16- Finlandiya (13)
2. Yarı Final
1- İsveç (217)
2- Letonya (155)
3- İsrail (151)
4- Norveç (123)
5- Slovenya (92)
6- Kıbrıs (87)
7- Litvanya (67)
8- Polonya (57)
9- Karadağ (57)
10- Azerbaycan (53)
11- Malta (43)
12- İrlanda (35)
13- Çek Cumhuriyeti (33)
14- Portekiz (19)
15- İzlanda (14)
16- San Marino (11)
17- İsviçre (4)
Norveç'i dinlemedim sanırım, dinlemem de artık.Estonyanın nesini beğendiğinize şaşıran ben.
Bakın görürsünüz, Estonya, Norveç ve b. beğenilen şarkılar (Beğenilen diyoruma ama sadece kendi ülkeleri beğeniyor, beğenilse youtube izlenme sayısı çok olur az da olsa ) yukarılarda olamayacak.
Norveç'i dinlemedim sanırım, dinlemem de artık.
Bilmem, müzik bireysel bir şey. Başta sahne şovları olmak üzere, ikilinin uyumunu ve şarkıyı sevdim ben.
O değil de ben cidden Belçika'nın şarkısını anlayamadım? Neden Lorde'nin şarkısına bu kadar benziyor ve bu nasıl kabul edilebiliyor?
İsrail'e de o kadar laf ettim ama melodileri gerçekten çok akılda kalıcı. Tabi bu iyi bir şarkı olduğunu göstermiyor.