Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
Bi seferinde 10. açıklanmıştı ismimiz, ben şok ben wefad.Sonlara doğru kalınca iyice heyecanlandım ya.
Evet elendi.İsviçre elendi mi.
Final Trt1 de gösterilir umarım
ooo çok sevindim yaaaŞükür Elhamdülillah AZERBAYCAN Finalde!
yayınlıcak diye biliyorum ben kim dedi yayınlamıcak diyeEvet elendi.
TRT 1 yayınlamayacak yarışmayı.
Kötü olmuş.Evet elendi.
TRT 1 yayınlamayacak yarışmayı.
ooo çok sevindim yaaa
yayınlıcak diye biliyorum ben kim dedi yayınlamıcak diye
Kötü olmuş.
Niye yayınlamıyor ki. Youtube dan zevkli olmuyor.
seneye katılacaz diye biliyorum açıklaması yapılmıştıKatılmadığımız için TRT 1 2013'ten beri yarışmayı yayınlamıyor. Bu sene de yayınlamıyor, yayın akışında yok baktım şimdi. Güya seneye katılacağımızı söylüyorlar ama yarışmayı yayınlamadığımız için seneye istesek de katılamayacağız sanırım.
Genelde sonlara doğru çıkıyor galiba. Evet 2011'di diye hatırlıyorum ben de.Bi seferinde 10. açıklanmıştı ismimiz, ben şok ben wefad.
Galiba kazandığımız seneydi.
Öyle bir kural varmi ki? Avrupa Yayın Birliyi'ne üye tüm kanallar yayınlamalı ama bunu yarışmaya katılmakla alakası ne anlamadım.Katılmadığımız için TRT 1 2013'ten beri yarışmayı yayınlamıyor. Bu sene de yayınlamıyor, yayın akışında yok baktım şimdi. Güya seneye katılacağımızı söylüyorlar ama yarışmayı yayınlamadığımız için seneye istesek de katılamayacağız sanırım.
Mecbur Alman kanalına kaldık yine desene.Katılmadığımız için TRT 1 2013'ten beri yarışmayı yayınlamıyor. Bu sene de yayınlamıyor, yayın akışında yok baktım şimdi. Güya seneye katılacağımızı söylüyorlar ama yarışmayı yayınlamadığımız için seneye istesek de katılamayacağız sanırım.
Almanlar bizleri yorumladığında ne diyorlar?Mecbur Alman kanalına kaldık yine desene.