Polat Şaşmaz
Favori Üye
Türkiye katılmadığı için yayinlamamalari normal bizi alakadar etmez sadece puanlara bakarım o kadarTRT sağolsun yayınlamıyor.
Estonya favorilerden zaten rahat ilk 5'te kendine yer bulacaktır.
---Tapatalk---
Türkiye katılmadığı için yayinlamamalari normal bizi alakadar etmez sadece puanlara bakarım o kadarTRT sağolsun yayınlamıyor.
Estonya favorilerden zaten rahat ilk 5'te kendine yer bulacaktır.
Dünya Kupasına da katılamıyoruz veya Avrupa Kupasına ama yayınlıyorlar veya Şampiyonlar Liginde o zaman sadece Türk takımlarının maçlarını yayınlasın Türk kanallar böyle bi mantık mı var.Türkiye katılmadığı için yayinlamamalari normal bizi alakadar etmez sadece puanlara bakarım o kadar
---Tapatalk---
Link bizim işimiz dediii.Çok güzel bir link buldum.
Belçika'yı nasıl öyle bi ihtimal yazdın anlamadım. Açık ara final'a kesin çıkar diyebileceğimiz bir ülke.Oo bu başlığı görseydim yarışmayı izlerken de yazardım.
Bence finale Moldova, Ermenistan, Hollanda, Finlandiya, Sırbistan, Yunanistan, Estonya, Rusya, Gürcistan ve Arnavutluk çıkacak. Ama bu saydığım ülkelerin yerine Belarus veya Belçika da çıkabilir, özellikle Belçika çok iyiydi. Ermenistan sonlara doğru çok kötü detone oldu, bundan dolayı onların yerine Belçika çıkabilir, iyi de olur.
Oy potansiyeli fazla yoktu o yüzden öyle dedim. Bir de ilk dinlediğimde beni fazla etkilememişti. Ermenistan'ın yerine Belçika çıksın zaten ya daha fazla hak ediyor.Belçika'yı nasıl öyle bi ihtimal yazdın anlamadım. Açık ara final'a kesin çıkar diyebileceğimiz bir ülke.
Ermenistan her ne kadar istemesek de finaldedir kesin.
Lorde'yi çok fazla anımsatıyor tarzıyla. Ama güzel şarkı.Oy potansiyeli fazla yoktu o yüzden öyle dedim. Bir de ilk dinlediğimde beni fazla etkilememişti. Ermenistan'ın yerine Belçika çıksın zaten ya daha fazla hak ediyor.
Herkes öyle diyor zaten de şarkıcının yapımcılarından biri Lorde'nin yapımcısıymış diye biliyorum ben de.Lorde'yi çok fazla anımsatıyor tarzıyla. Ama güzel şarkı.
Benzetmemek elde değil. Aynısı gibi Maşallah.Herkes öyle diyor zaten de şarkıcının yapımcılarından biri Lorde'nin yapımcısıymış diye biliyorum ben de.
Dediğim gibi ilk 7 geldi zaten son 3 yerine de yerlerine gelebilecekleri tahmin ettim sadece Moldova tutmadı onun yerine de Macaristan geldi.Tahminimce finale kalacaklar:
Sırbistan, Gürcistan, Moldova'da Hollanda, Makedonya, Beyaz Rusya ile yer değiştirebilir belki ama ilk 7'nin finale kalacağını düşünüyorum.
- Ermenistan
- Belçika
- Yunanistan
- Estonya
- Arnavutluk
- Romanya
- Rusya
- Hollanda
- Makedonya
- Beyaz Rusya
Ben sevmemiştim. Diğerleri de sevmemiş demek ki finale kalamadı.Danimarka iyi değil miydi?