Oylamaya etki ediyor. Mesela 12 puan veriliyorsa Danimarka'ya jüri faktörü de içinde.
Hmm.. jüri faktörlerini ögrenemiyoruz tabi
Oylamaya etki ediyor. Mesela 12 puan veriliyorsa Danimarka'ya jüri faktörü de içinde.
Hmm.. jüri faktörlerini ögrenemiyoruz tabi
Azerbaycan değil eurovisiontv kapamış yorumları.
Ayrıca neden gayce olsun ki, orda 20 saniye sanki karşısında ayna var gibi dans etti hepsi bu.
Satın almak konusuna gelince, her sene bu haberler çıkıyor. Hepsi de yalan normal olarak.
Yorumlar öyle olunca bende olsam kapatirdim diğer ulkelerin yorumlari kapatilmiş o sebep neysede oylari satin aldı haberlerinin videosu var izledin mi?
Her sene çıkar o haberlere. İhtimal vermiyorum.
Danimark konusunda gelişme var mı hala? Bu seneki EUvisionda çok çetrefilli çıktı
Hayır o konuda da gelişme yok.
Oy satın almak konusunu ben zaten hiçbir şekilde anlamadım. Madem oyları aldık 1.lik için alaydık. 2. olan ile 17. olan arasında ne gibi bi fark var ki? Sadece 2. nin başarısı vardır. En kaymak tabakayı 1. olan alır. Madem oyları aldık 1. olaydık.
Gözle görülür bir gerçek vardı ki, orda Azerbaycanın şarkıları en iyilerindendi. Hangi ülkenin hakkı yenilmiş de 2. olmuşuz?
Valla ben soruşturma diye duymadım ama Rusya`nın puanları yenilmiş diye duydum. Ayrıca Rusya Azerbaycan bize puan vermemenin bedelini ödeyecek demişler. Tabii bunların hepsi söylenti. Ben hiçbirine inanmıyorum.