Eurovision 2013 Final Yorum & Sohbet Konusu

Sertab Erener gösterildi, sevindim

türkiye bu yarışmaya en çok önem veren yer bizim forum şuraya bak 16 sayfa olmuş halkın bu yarışmayla uzaktan yakından alakası bile yok bende forum olmasa duymazdım zaten

türkiye bu yarışmaya en çok önem veren yer bizim forum şuraya bak 16 sayfa olmuş halkın bu yarışmayla uzaktan yakından alakası bile yok bende forum olmasa duymazdım zaten

Senin çevrende duyulmamış olabilir ama herkesin ağzında.

Senin çevrende duyulmamış olabilir ama herkesin ağzında.

herkes mi? oha
75 milyonluk ülkede 74 milyonun haberi bile yoktur kalan 1 milyondan 950 bini takmıyodur bile kalan 50 binde sanatkarlar falandır onlarda izlemiyodur izleyen sayısı 500 kişiyi geçmez

Hala oylama yok, hadi artık..

Eurovizyon taninmis ve mayis ortalarinda oldugu bilinen bir sarki/ses yarismasidir @takas aga

Bu yıl için aslında en az önem veren ülke katılmadığımız ve yayın olmadığını düşünürsek. Twitter'dan bakarsan katılmayan ülkelerde bile TT yarışma.

Sosyal medyada da sözlüklerde falan ana gündem maddesi TV yayını olmamasına ve katılmamıza rağmen.