HeisenBerg
Favori Üye
yemin ediyorum kurtlar vadisi müzikleri bunlara bin çekerSen Kurtlar Vadisi müzikleri dışında müziği sevmiyorsun ki
Dünyanın en önemli müzik organizasyonlarından biri. Hele puanlar açıklanırken ki heyecan, alınan zevk çok az şeyde olur.
besalet aga çık sokağa sor 5-10 kişiye ne olduğunu bilmeyenler var bilenlerinde umrumda olmaz kim 1. kim 2. 1. olan şarkılar bile çok iyi değilHer yere kim takar kim takar diyorsun biz takıyor arkadaşım seviyoruz izliyoruz.. Ayrıca sen yabancı müzik sevmiyorsan hepsi kötü gelebilir sana yapcak bi şey yok...
Evet bin çeker. Pisi Pisi be`yi söylerlerdi. Bir de kedi çıkarırlardı sahneyeyemin ediyorum kurtlar vadisi müzikleri bunlara bin çeker
bizim için pek bi önemi çok verilen puanlar hep siyasi komşuluk falan gibi faktörlerden geliyo
yemin ediyorum kurtlar vadisi müzikleri bunlara bin çeker
bizim için pek bi önemi çok verilen puanlar hep siyasi komşuluk falan gibi faktörlerden geliyo
yemin ediyorum kurtlar vadisi müzikleri bunlara bin çeker
Siyasi oylar var ama üst sıralar hep iyi şarkılardan oluşuyor. Mesela Almanya bir yıl 1. oldu diğer yıl son sıralardaydı. Şarkı farkından dolayı.
O şarkı rezaletti yaw sateltite öyle bir adı vardı rezaletdi biz hakediyor bence
O şarkı rezaletti yaw sateltite öyle bir adı vardı rezaletdi biz hakediyor bence
Ben Drip Dropdan en kötü 3cülük bekliyordum