Eurovision 2012 Gerçeğe En Yakın Olacak Sonuçlar !

Ben de İsveç'in şarkısının beğenmedim :D

Sen Kurtlar Vadisi müzikleri dışında müziği sevmiyorsun ki :D

Dünyanın en önemli müzik organizasyonlarından biri. Hele puanlar açıklanırken ki heyecan, alınan zevk çok az şeyde olur. :)
yemin ediyorum kurtlar vadisi müzikleri bunlara bin çeker :D
bizim için pek bi önemi çok verilen puanlar hep siyasi komşuluk falan gibi faktörlerden geliyo

Her yere kim takar kim takar diyorsun biz takıyor arkadaşım seviyoruz izliyoruz.. Ayrıca sen yabancı müzik sevmiyorsan hepsi kötü gelebilir sana yapcak bi şey yok... :)
besalet aga çık sokağa sor 5-10 kişiye ne olduğunu bilmeyenler var bilenlerinde umrumda olmaz kim 1. kim 2. 1. olan şarkılar bile çok iyi değil

bizim için pek bi önemi çok verilen puanlar hep siyasi komşuluk falan gibi faktörlerden geliyo

Evet komşuluk olayları çok oluyor ama hak eden ilk 3-4 te oluyor.. Hep komşuuk olsa Türkiye ayvayı yerdi çünkü komşulardan bize oy hiç gelmiyor ( Azerbaycan Hariç ) :D ve biz buna rağmen son 10 yılda 3 kez 4. 1 kez 1. 1 kez 2. olduk :D

@takas ancak pisi pisi be Şarkısı o yarışmaya gitse komşuluk faktörünün önümli olmadığını görürsün :d

Siyasi oylar var ama üst sıralar hep iyi şarkılardan oluşuyor. Mesela Almanya bir yıl 1. oldu diğer yıl son sıralardaydı. Şarkı farkından dolayı. :)

pisi pisi ye gerek yok gökhan kırdar en kral şarkısını çıkartsın hepsinin ağzı açık kalır :d

fks14 hollanda futbol hariç hiçbi şeyde ortada yok niye :D