Bence jüri sistemiyle alakalı bir durum. Bir de gurbetçiler yeterince beğenmemiş olabilirler şarkıyı.
Jüri son yıllarda hep vardı aslında, bu yıl ne olduğunu çözemedim, mantıklı açıklama bulamıyorum !
Bence jüri sistemiyle alakalı bir durum. Bir de gurbetçiler yeterince beğenmemiş olabilirler şarkıyı.
Jüri son yıllarda hep vardı aslında, bu yıl ne olduğunu çözemedim, mantıklı açıklama bulamıyorum !
Bakalım Nuri - Arda - Hamit ve Mesut etki etmiş mi ispanya ya
Öyle tabii. Bu da önemli. Türkiye yeni bir isim kazanmış oldu. Eğer Hande Yener katılıp 7. olsaydı o zaman üzülürdük belki ama şimdi üzülmeye gerek yok.Başka bi yere yazdığım yorumu aktarıyorum:
Dünya değerini bilemedi ama biz tanıdık Can'ı bu da bir şey. Ne yapalım adamlar komşu diyor başka bir şey demiyor.
Tebrikler Can. Can'ımızsın.
Canın twiti:
7 de olur? olmaz mı? teşekkür ederiz. Çok
keyifliydi. Sağolun. Konserlerde orada
burada görüşmek üzere. Rock'nRolla'lar için
Rock vakti..
Ama Azerbaycan yine geleneği bozmadı. İlk 5te
Azerbaycan Türkiye'den oy çalıyor Azerbaycan geldiğinden beri bize oy vereceklerine Azerbaycana verir oldular
Amatör dediğiniz müzik yarışması Avrupanın en büyük müzik yarışması. Kıraç bundan büyük yarımaya mı katılacak?seneye de böyle devam etmeli fazla ünlü olmayan biri ile katılmalı kıraç ın da dediği gibi amatör müzik yarşması bu çok ciddiye alıyoruz hep
Amatör dediğiniz müzik yarışması Avrupanın en büyük müzik yarışması. Kıraç bundan büyük yarımaya mı katılacak?
Amatör dediğiniz müzik yarışması Avrupanın en büyük müzik yarışması. Kıraç bundan büyük yarımaya mı katılacak?
Yok ya biz de hep iyiyiz aslında. Geçen seneki facia dışında.
Manga -> 2
Hadise -> 4
Mor ve Ötesi -> 7
Kenan Doğulu -> 4