Eurovision 2. Yarı Final Yorumları

Ukrayna Şarkısı güzel ama kadının sesine bi şey olmuş klipte sesi böyle değildi :D

Ukrayna, şarkıcının sesi kalitesi kötü fakat finale çıkacak gibi. Ukrayna'nın bu yıl ki şarkısı ev sahibi oldukları EURO2012 ile ilgili.

Ukrayna her zaman guclu seslerle katildi yarismaya ve talniz okudu. Ben simdilik ayriliyorum. Burada pek girem mumkun olmuyor :D

- - - Ekleme - - -

Ukrayna her zaman guclu seslerle katildi yarismaya ve talniz okudu. Ben simdilik ayriliyorum. Burada pek girem mumkun olmuyor :D

Şimdi bulgaristan çıktı Türkçe sözler vardı şarkının içinde bakalım nasıl olmuş şarkı :D

postcard olarak ya Bakü'yü gösteriyorlar ya da dağları hayvanları falan. Azerbaycan'da başka şehir yok mu ya.:D

Bulgar sarkıcı farklı dıllerde senı sevıyorum dıyor ama aslında bana oy verır mısınız demek ıstıyor.

Bulent Ozveren soyledı sanırım.:)

Bana kalırsa 9 numara finalist, şarkı slow olmasına rağmen can sıkmıyor,kendine özgü bir koreografisi de var.Beğendim.

Hırvatıstan'dan umutlu degılım.

- - - Ekleme - - -

Hırvatıstan fena gıtmıyor.

Yarışma öncesi fanların hazırladıkları final tablolarının büyük çoğunlunda Hırvatistan vardı. Zaten bu akşam Balkan ülkelerinin çoğunlukta olduğu bir gece. Balkanlar kendi aralarında puanları dağatacağından Makedonya,Slovenya,Bosna,Sırbistan,Hırvatistan,Bulgaristan ve Slovakya'nın final şansları yüksek.Geriye de zaten 3 ülke kalıyor.