Ben zaten oynayacağım, Champions League Fantasy uygulamasına eklemişler direkt gördüğüm kadarıyla onu da oynarım her sene. Fantasy oyunları fazla zahmetli olmuyor, ligi kurduktan sonra kodunu atarsan katılım gösteririm.Etkinliğe katılımın bu kadar yüksek olduğunu görmek beni mutlu etti. Bende turnuvanın resmi fantasy oyununda bir lig kurarak turnuva heyecanımızı bir üst seviyeye taşımak istiyorum. Katılmak isteyenler bu mesaja ifade bırakırsa çıkan sayıya göre ligi açabilirim. Şu linkten oyuna girip bir inceleme yapabilirsiniz. Aklınıza takılan tüm soruları da bana sorabilirsiniz. Sizi temin ederim zevkli bir oyundur.
@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @XanTier @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @EnveR @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @-potterhead- @Alos @secquin @DarkLegenD ve ilgili herkes