MrBomoti mi? 😱İlk maçın oynanmasına son 2 gün kala bonus soruları ve tahminlerinizi yapmayı unutmayınız...
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@A. Poyraz Bilgin @DarkLegenD @Ege Bartu @emreemreu @hayret bi şey @Polat Şaşmaz @MasacRE @Maskeli Fedai @mesmeso @Sherlock @Sylvester @Turkuazz @hasanca @MrBomonti
Forum ziyaretçilerden bir diğeri olmalı, bakalım hasanca'ya rakip olabilecek mi o kategorideMrBomoti mi? 😱
Eskiler otomatikmen katıldı, onlardan fire veririz kesin32 kişi olmuşuz.
Herkes tam olsa dişimi kırarım.Eskiler otomatikmen katıldı, onlardan fire veririz kesin
Ben bir kere TR tatilindeyken yine böyle bir tahmin vardı. Hatta ben İsveç saati nedeni ile doğru bildiğim tam skorda puan alamamıştım sizde saati geçti diye
Kicktipp aslında 2017'li yıllarda da forumda oynuyorduk malum ama pek istikrarlı olmamıştı, şimdi biraz da şımartmak gibi olmasın senin Mikasa modun sayesinde bırakmadık devamı geldi oldum olasıBen bir kere TR tatilindeyken yine böyle bir tahmin vardı. Hatta ben İsveç saati nedeni ile doğru bildiğim tam skorda puan alamamıştım sizde saati geçti diyezaten ya 1 ya 2 kere skor yazmıştım.
Teknoloji ilerledi. Burayada yansımış
Öyle bir konuyu en son Haluk'da açıyordu
Yorucu bir süreçti amaKicktipp aslında 2017'li yıllarda da forumda oynuyorduk malum ama pek istikrarlı olmamıştı, şimdi biraz da şımartmak gibi olmasın senin Mikasa modun sayesinde bırakmadık devamı geldi oldum olası
Bir şekilde hallederiz o işleri, neleri halletmedik ki birlikte.Yorucu bir süreçti amaanlayabiliyorum neden yarım kaldı. Devamı gelir mi bilmiyorum. Artık iş hayatına döndüğümde bir çok şey değişir
Patronun açmış olduğunda maçın sonucu yazmıyormuş.Tahminlerden ibaretmiş.Ben bir kere TR tatilindeyken yine böyle bir tahmin vardı. Hatta ben İsveç saati nedeni ile doğru bildiğim tam skorda puan alamamıştım sizde saati geçti diyezaten ya 1 ya 2 kere skor yazmıştım.
Teknoloji ilerledi. Burayada yansımış
Öyle bir konuyu en son Haluk'da açıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?